Koristimo kolačiće kako bismo unapredili korisničko iskustvo, personalizovali oglase koji nse prikazuju i zapamtili vaše preferencije na sajtu. Ukoliko nastavite s pregledanjem sajta smatramo da ste prihvatili korišćenje kolačića na našem sajtu. Za više informacija (npr. o tome kako da isključite kolačiće, molimo vas da posetite stranicu .

OK
advertisement

Moja kuhinja je najbolja

Ova serija će vas odvesti na putovanje po Novom Zelandu sa ciljem da nađe najbolji novozelandski kulinarski tim. Dva tima će se u emisiji „Moja kuhinja je najbolja“ boriti iz svojih kuhinja. Kuvari u usponu će morati da impresioniraju sudije svojim jedinstvenim kulinarskim trikovima koristeći lokalne sastojke za svoja jela. Takmičari će takođe morati da pretvore svoje domove u instant restorane na jednu noć i da se trkaju s vremenom da bi ponudili pobedničko kulinarsko iskustvo.

Nakon pet veoma uspešnih sezona u Australiji, popularno takmičenje „Moja kuhinja je najbolja“ prvi put prelazi preko Tasmanovog mora.

U emisiji „Moja kuhinja je najbolja“, dve ekipe se takmiče za nagradu od 100.000 dolara.

Emisija na početku vodi gledaoce na kulinarsko putovanje po zemlji. Obični Novozelanđani koji kuvaju u kivi kuhinjama preobražavaju svoje domove u instant restorane za jednu noć kuvanja pod pritiskom.

Deset parova kuvara podeljenih u dve grupe boriće se u trci s vremenom da pripreme najbolji obrok sačinjen od tri jela. Čik pogodite ko dolazi na večeru! Ne samo takmičari, već i dva najčuve...

Najnoviji recepti