KORISTIMO SOPSTVENE KAO I KOLAČIĆE TREĆIH LICA KAKO BISMO UNAPREDILI SVOJE USLUGE, PERSONIZOVALI MARKETINŠKE PORUKE ZA VAS, KAO I ZAPAMTILI VAŠE PREFERENCE U VEZI SAJTA. UKOLIKO NASTAVITE DA KORISTITE SAJT PRIHVATATE KORIŠĆENJE KOLAČIĆA NA NAŠEM SAJTU. ZA VIŠE INFORMACIJA (NPR. O TOME KAKO DA ISKLJUČITE KOLAČIĆE) POSETITE NAŠU POLITIKU O KOLAČIĆIMA.

OK
advertisement

Moja kuhinja je najbolja: Australija

Država protiv države, tanjir protiv tanjira. Pet ekipa iz Novog Južnog Velsa, Viktorije, Kvinslanda, Zapadne i Južne Australije, podeljenih u parove, takmiči se u tome čija kuhinja je najbolja.

Moja kuhinja je najbolja ovaj put se vraća sa sudijama Pitom i Manuom iz australijskog serijala. Emisija slavi sve što je dobro u Novom Zelandu: ljude, život i lokalne sastojke.

Takmičari se bore za nagradu od 100.000 dolara i titulu šampiona takmičenja „Moja kuhinja je najbolja 2017“. Da bi došli do finala, moraće da izdrže nekoliko napornih kulinarskih izazova. Svih šest ekipa mora da preobrati svoje trpezarije u restorane koji mogu da spreme obrok iz tri dela. Obroke će probati i ocenjivati dvoje sudija i pet ostalih ekipa. Pet protivničkih ekipa ocenjivaće jelo na skali od 1 do 10, a onda će i dvoje sudija takođe oceniti jelo ocenom od 1 do 10. Ekipa koja ima najlošije ocene biće izbačena iz takmičenja.