KORISTIMO SOPSTVENE KAO I KOLAČIĆE TREĆIH LICA KAKO BISMO UNAPREDILI SVOJE USLUGE, PERSONIZOVALI MARKETINŠKE PORUKE ZA VAS, KAO I ZAPAMTILI VAŠE PREFERENCE U VEZI SAJTA. UKOLIKO NASTAVITE DA KORISTITE SAJT PRIHVATATE KORIŠĆENJE KOLAČIĆA NA NAŠEM SAJTU. ZA VIŠE INFORMACIJA (NPR. O TOME KAKO DA ISKLJUČITE KOLAČIĆE) POSETITE NAŠU POLITIKU O KOLAČIĆIMA.

OK
advertisement

Najbolje dijete na svetu

Emisija „Najbolje dijete na svetu“ istražuje neke od najraznovrsnijih dijeta na svetu.

Džimi Doerti („Džejmi i Džimi u gastronomskom izazovu“, „Džimijeva farma“) i Kejt Kilton („Food Unwrapped“) putuju širom sveta istražujući navike oko ishrane u zemljama, plemenima i zajednicama, tragom priče o tome kako su se navike oko ishrane radikalno promenile tokom poslednjih 50 godina i kako je to uticalo na naše zdravlje.

Tokom Džimijevog i Kejtinog epskog putovanja, odabrali smo 50 svetskih načina ishrane i rangirali ih od najgorih do najboljih uz pomoć stručnjaka za ishranu. Na putu oko sveta, oni će pokušati da otkriju razlike u našim navikama i iznenađujuće sličnosti između zemalja koje razdvajaju hiljade kilometara. To je putovanje koje će doneti neka šokantna otkrića o tome do čega najgora preterivanja u našoj savremenoj ishrani mogu da dovedu, ali takođe će doneti neka neverovatna otkrića o ishrani koja može da produži život.

Kejt i Džimi će posetiti ukupno devet zemalja da bi dali odgovore na neka važna pitanja, a mi ćemo zakoračiti u domove i kuhinje porodica širom sveta da bismo...