KORISTIMO SOPSTVENE KAO I KOLAČIĆE TREĆIH LICA KAKO BISMO UNAPREDILI SVOJE USLUGE, PERSONIZOVALI MARKETINŠKE PORUKE ZA VAS, KAO I ZAPAMTILI VAŠE PREFERENCE U VEZI SAJTA. UKOLIKO NASTAVITE DA KORISTITE SAJT PRIHVATATE KORIŠĆENJE KOLAČIĆA NA NAŠEM SAJTU. ZA VIŠE INFORMACIJA (NPR. O TOME KAKO DA ISKLJUČITE KOLAČIĆE) POSETITE NAŠU POLITIKU O KOLAČIĆIMA.

OK
advertisement

Najdželisima

Donesite duh i ukus Italije na svoj sto dok vam kuvar Najdžela Loson prikazuje kako lako možete da napravite sveže gozbe od svakodnevnih sastojaka.

Suština italijanske kuhinje je kao i Najdželin stil kuvanja: jednostavnost i neformalnost. U novom serijalu “Najdželisima”, ona će vam pokazati sa kojom lakoćom možete uneti duh Italije u kuhinju i na sto. Sve to uz pomoć sastojaka dostupnih u svakom supermarketu. Svojom ljubavlju i strašću za Italijom, Najdžela je živela i radila u Firenci pre nego što je otišla na studije italijanskog na Oksford, danas sprema jela koja su tradicionalna, ali i dalje ukusna.

Iako se Najdželisima drži duha italijanske kuhinje, recepti su uvek brzi za pripremu i jednostavni, jer kvalitetna ishrana ipak mora da bude brza da bi se večera spremila na vreme. Za Božić će biti emitovana specijalna epizoda, donoseći italijansku prazničnu atmosferu na sto, ukrašen prelepim cvećem i ukusnim namazom, koji samo Najdžela može da priredi.