Tiramisini

01:46

Sinopsis

Suština italijanske kuhinje je kao i Najdželin stil kuvanja: jednostavnost i neformalnost. U novom serijalu “Najdželisima”, ona će vam pokazati sa kojom lakoćom možete uneti duh Italije u kuhinju i na sto. Sve to uz pomoć sastojaka dostupnih u svakom supermarketu.

Klipovi

Epizode

 • 1

  Porodična gozba u sred nedelje

  +

  Najdžela Loson pokazaće nam kako da prenesemo duh Italije u našu kuhinju i na naš sto, koristeći sastojke dostupne u svakom engleskom supermarketu.

 • 2

  Pečeno pile na italijanski način

  +

  Najdžela Loson pokazaće nam kako da prenesemo duh Italije u našu kuhinju i na naš sto. Danas će nam otkriti tajne svoje jednostavne i ukusne italijanske pečene piletine, servirane sa šafranom i ječmom.

 • 3

  Svinjski kare

  +

  Najdžela Loson sprema svinjetinu punjenu origanom i pršutom, serviranu sa pire krompirom i vignjarola čorbom od povrća. Najdžela će prikazati prednosti špageta od spelte, pripremljenih sa sosom od ulja i inćuna, koji se može spremiti bez kuvanja.

 • 4

  Fregola

  +

  Najdžela će otkriti tajnu ljubav prema ukusima Italije, sa svojim tamnim i blesavim pudingom od sladića. Zatim će nam predstaviti fregolu, sardinijski kuskus, osušen na suncu. Njega će pomešati sa ukusnim školjkama.

 • 5

  Tiramisini

  +

  Inspirisana nažvrljanom porukom koju je jednom pronašla u staroj italijanskoj kuhinji, Najdžela priprema stari klasik, laganu tortu od jogurta.

 • 6

  Anglo-italijanska gozba

  +

  Ovo jelo čine crvena šljiva i amareti kolačići, rižoto i čokoladna testenina.

Recepti