KORISTIMO SOPSTVENE KAO I KOLAČIĆE TREĆIH LICA KAKO BISMO UNAPREDILI SVOJE USLUGE, PERSONIZOVALI MARKETINŠKE PORUKE ZA VAS, KAO I ZAPAMTILI VAŠE PREFERENCE U VEZI SAJTA. UKOLIKO NASTAVITE DA KORISTITE SAJT PRIHVATATE KORIŠĆENJE KOLAČIĆA NA NAŠEM SAJTU. ZA VIŠE INFORMACIJA (NPR. O TOME KAKO DA ISKLJUČITE KOLAČIĆE) POSETITE NAŠU POLITIKU O KOLAČIĆIMA.

OK
advertisement

BOŽIĆNI PROGRAM NA 24KITCHEN KANALU

Božić se ne vezuje samo za jedan važan dan, već i za sve divne dane oko Božića: velike, prelepe večere, sezonske proslave, divna okupljanja sa prijateljima i porodicom. To je vreme za uživanje u najukusnijoj hrani koju jedete tokom godine.
Počevši od 14. decembra, pa sve do kraja meseca, kanal 24KITCHEN će u okviru specijalnog Božićnog programa prikazivati specijalne epizode emisija „Današnji jelovnik”, „Rudolfova pekara”, „Laki obroci” i božićne emisije sa Džejmijem Oliverom i Gordonom Remzijem.

24KITCHEN priprema i zanimljivo Fejsbuk takmičenje za svoje gledaoce u kojem će moći da podele tajne svojih prazničnih recepata i osvoje vredne nagrade!


BOŽIĆNI PROGRAM NA 24KITCHEN KANALU
Kategorije