KORISTIMO SOPSTVENE KAO I KOLAČIĆE TREĆIH LICA KAKO BISMO UNAPREDILI SVOJE USLUGE, PERSONIZOVALI MARKETINŠKE PORUKE ZA VAS, KAO I ZAPAMTILI VAŠE PREFERENCE U VEZI SAJTA. UKOLIKO NASTAVITE DA KORISTITE SAJT PRIHVATATE KORIŠĆENJE KOLAČIĆA NA NAŠEM SAJTU. ZA VIŠE INFORMACIJA (NPR. O TOME KAKO DA ISKLJUČITE KOLAČIĆE) POSETITE NAŠU POLITIKU O KOLAČIĆIMA.

OK
advertisement

Dan revolucije u ishrani

24Kitchen podržava Džejmija Olivera u njegovoj inicijativi da omogući obrazovanje o zdravoj ishrani u školama širom sveta. Prenosimo vam Džejmijevu poruku u celosti.

"Hitno mi je potrebna vaša pomoć da promenimo stvari. Trenutno smo suočeni s epidemijom gojaznosti u celom svetu i čak 42 miliona dece ispod 5 godina ima problem s viškom kilograma ili je gojazno. Suština je u tome da će sledeća generacija imati kraći životni vek od svojih roditelja ukoliko se ništa ne učini u vezi s ovim uznemirujućim statističkim podacima.

Tražim od vas da uradite dve jednostavne stvari – prvo, molim vas da potpišete peticiju kako biste podržali obavezno praktično obrazovanje o ishrani u školama širom sveta, a drugo i jednako važno - podelite ovu inicijativu putem društvenih mreža.

Neophodno je da buduće generacije pripremimo za budućnost kako bi živeli zdravije, srećnije i produktivnije živote. Duboko sam uveren da je ovo ljudsko pravo svakog deteta i nadam se da se slažete sa mnom.

Ukoliko mi pomognete da prikupim milion ljudi koji će potpisati ovu peticiju, možemo da osnujemo pokret koji je dovoljno moćan da primora sve vlade iz G20 grupe da se pokrenu. Edukacija o ishrani će napraviti značajnu promenu u životima budućihz generacija , zato vas molim za pomoć. Ovo ne mogu da sprovedem bez vas.

Potpišite, podelite i hajde da inspirišemo vlade širom sveta da urade pravu stvar."

Džejmi Oliver
Dan revolucije u ishrani
Kategorije