KORISTIMO SOPSTVENE KAO I KOLAČIĆE TREĆIH LICA KAKO BISMO UNAPREDILI SVOJE USLUGE, PERSONIZOVALI MARKETINŠKE PORUKE ZA VAS, KAO I ZAPAMTILI VAŠE PREFERENCE U VEZI SAJTA. UKOLIKO NASTAVITE DA KORISTITE SAJT PRIHVATATE KORIŠĆENJE KOLAČIĆA NA NAŠEM SAJTU. ZA VIŠE INFORMACIJA (NPR. O TOME KAKO DA ISKLJUČITE KOLAČIĆE) POSETITE NAŠU POLITIKU O KOLAČIĆIMA.

OK
advertisement

Klice

Rasad je proklijala biljka.Od svake biljke možete dobiti rasad, ali se kultivišu samo oni rasadi koji imaju dobar ukus.

Rasad se gaji u saksijama, punim bogatim humusom.Vadi se sasvim mlad. Rasad se možete gajiti i u nekoj drugoj sredini, naprimer u celulozi.

Klice su živa hrana visoke vrednosti.Sadrže velike količine gvožđa koje učestvuje u stvaranju hemoglobina, a preko njega se kiseonik prenosi u organizam.Klice su niskokalorična hrana koja se lako vari i ubrzava razmenu materija.Takođe pomaže u izbacivanju toksina i slobodnih radikala iz organizma.

Ako ste preumorni, imate problem sa sinusima ili čirom – hlorofil koga ima u žitnim klicama, naprimer, može jako puno da pomogne u borbi protiv ovih bolesti. Dobro deluje i kod onih koji imaju problema sa varenjem – klice olakšavaju opterećenje organa za varenje sa skoro 90 procenata.


Klice