KORISTIMO SOPSTVENE KAO I KOLAČIĆE TREĆIH LICA KAKO BISMO UNAPREDILI SVOJE USLUGE, PERSONIZOVALI MARKETINŠKE PORUKE ZA VAS, KAO I ZAPAMTILI VAŠE PREFERENCE U VEZI SAJTA. UKOLIKO NASTAVITE DA KORISTITE SAJT PRIHVATATE KORIŠĆENJE KOLAČIĆA NA NAŠEM SAJTU. ZA VIŠE INFORMACIJA (NPR. O TOME KAKO DA ISKLJUČITE KOLAČIĆE) POSETITE NAŠU POLITIKU O KOLAČIĆIMA.

OK
advertisement

Letnji pozdrav od Rudolfa!

Dragi prijatelji u Srbiji,

Za većinu nas ovo je period kada uživamo u zasluženom letnjem odmoru. Vreme za opuštanje i skupljanje energije. Vreme za posetu plaži ili šumi, za uživanje u kasnom doručku ili lenjom popodnevu na osunčanoj terasi.


Na početku letnjeg odmora, uvek volim da se vratim na posebne događaje za nama, ljude i mesta koja su na mene ostavila poseban utisak. Prvi koji mi padaju na pamet su oni za koje se nadam da će vrlo brzo ugledati svetlost sunca na horizontu.

Mnogi ljudi u Srbiji još uvek pate zbog posledica nedavnih poplava svestan sam da će za njih ovo biti veoma teško leto. Često mislim na sve te ljude i nadam se da će i oni uskoro ponovo videti sunce kako se pomalja na horizontu.
Nakon posete Novom Sadu, shvatio sam da je Srbija još lepše mesto za život nego što sam mislio!

Voleo bih da vam se zahvalim za vaše poverenje i prijateljstvo, za sve razmenjene recepte, za razgovore koje sam imao s mnogima od vas, za vaše poklone i osmehe. Sva ova divna sećanja učinila su da želim da se vratim u Srbiju!!

Uživajte u divnom, sunčanom letu!

Rudolf


Letnji pozdrav od Rudolfa!
Kategorije