KORISTIMO SOPSTVENE KAO I KOLAČIĆE TREĆIH LICA KAKO BISMO UNAPREDILI SVOJE USLUGE, PERSONIZOVALI MARKETINŠKE PORUKE ZA VAS, KAO I ZAPAMTILI VAŠE PREFERENCE U VEZI SAJTA. UKOLIKO NASTAVITE DA KORISTITE SAJT PRIHVATATE KORIŠĆENJE KOLAČIĆA NA NAŠEM SAJTU. ZA VIŠE INFORMACIJA (NPR. O TOME KAKO DA ISKLJUČITE KOLAČIĆE) POSETITE NAŠU POLITIKU O KOLAČIĆIMA.

OK
advertisement

Magično leto

Magično leto

Heston Blumental smatra da je pab jedan od najvećih izuma Britanije. To je mesto koje spaja zajednicu uz kriglu piva. Čak i pre nego što je imao dovoljno godina da naruči pivo, voleo je grickalice iz paba.

Na žalost, pabovi širom zemlje se zatvaraju. Zato je Heston poželeo da uradi nešto stvarno jedinstveno. Poželeo je da napravi najneverovatniji pab da bismo shvatili koliko su ova mesta zaista posebna.

Heston Blumental namerava da obnovi ljubav kod ljudi prema tradicionalnoj hrani koja se služi u pabovima, tako što će napraviti džinovsku pitu i pretvoriti je u potpuno funkcionalan pab. Heston je pronašao inspiraciju za ovu ideju u bajci o Ivici i Marici.
Prosto obožavamo način na koji nas Heston iznenadi u svakoj emisiji, kombinujući sastojke za koje nikada ne bismo pomislili da mogu da funkcionišu zajedno. U sledećoj epizodi ga gledajte kako pravi žvaku s ukusom pečenja i najkiseliji slatkiš.


Magično leto
Kategorije