KORISTIMO SOPSTVENE KAO I KOLAČIĆE TREĆIH LICA KAKO BISMO UNAPREDILI SVOJE USLUGE, PERSONIZOVALI MARKETINŠKE PORUKE ZA VAS, KAO I ZAPAMTILI VAŠE PREFERENCE U VEZI SAJTA. UKOLIKO NASTAVITE DA KORISTITE SAJT PRIHVATATE KORIŠĆENJE KOLAČIĆA NA NAŠEM SAJTU. ZA VIŠE INFORMACIJA (NPR. O TOME KAKO DA ISKLJUČITE KOLAČIĆE) POSETITE NAŠU POLITIKU O KOLAČIĆIMA.

OK
advertisement

Magično leto s Hestonom

Heston Mark Blumental je proslavljeni britanski šef i vlasnik nekoliko svetski poznatih restorana od kojih je najpoznatiji The Fat Duck u Berkširu. Ovaj restoran je inače nagrađen s tri Mišlenove zvezdice.

Treća zvezdica na restoranu znači da je Blumentalu data potpuna sloboda da istražuje svoj osnovni interes – multisenzornu percepciju i način na koji konzumacija hrane utiče na čovekov mozak – polje koje je počeo da izučava uz pomoć naučnika. Ovo znači da mora da nađe nove načine da stimuliše čula gostima, koristeći precizne kombinacije različitih ukusa u jelima i vizuelnih elemenata. Možete da uživate u Hestonovoj ekspertizi a i da naučite neki novi kulinarski trik uz program “Magično leto” svake subote i nedelje u 16:00. U prvoj epizodi serije “U potrazi za savršenstvom”, Heston će demonstrirati umetnost molekularne gastronomije pripremajući kobasicu na jedinstven i zabavan način.

Ne propustite ovog leta da se prijavite na konkurs 24Kitchen i osvojite super nagrade. Kliknite ovde i saznajte više!


Magično leto s Hestonom
Kategorije