Koristimo kolačiće kako bismo unapredili korisničko iskustvo, personalizovali oglase koji nse prikazuju i zapamtili vaše preferencije na sajtu. Ukoliko nastavite s pregledanjem sajta smatramo da ste prihvatili korišćenje kolačića na našem sajtu. Za više informacija (npr. o tome kako da isključite kolačiće, molimo vas da posetite stranicu .

OK
advertisement

Magično leto s Hestonom

Heston Mark Blumental je proslavljeni britanski šef i vlasnik nekoliko svetski poznatih restorana od kojih je najpoznatiji The Fat Duck u Berkširu. Ovaj restoran je inače nagrađen s tri Mišlenove zvezdice.

Treća zvezdica na restoranu znači da je Blumentalu data potpuna sloboda da istražuje svoj osnovni interes – multisenzornu percepciju i način na koji konzumacija hrane utiče na čovekov mozak – polje koje je počeo da izučava uz pomoć naučnika. Ovo znači da mora da nađe nove načine da stimuliše čula gostima, koristeći precizne kombinacije različitih ukusa u jelima i vizuelnih elemenata. Možete da uživate u Hestonovoj ekspertizi a i da naučite neki novi kulinarski trik uz program “Magično leto” svake subote i nedelje u 16:00. U prvoj epizodi serije “U potrazi za savršenstvom”, Heston će demonstrirati umetnost molekularne gastronomije pripremajući kobasicu na jedinstven i zabavan način.

Ne propustite ovog leta da se prijavite na konkurs 24Kitchen i osvojite super nagrade. Kliknite ovde i saznajte više!


Magično leto s Hestonom
Kategorije