KORISTIMO SOPSTVENE KAO I KOLAČIĆE TREĆIH LICA KAKO BISMO UNAPREDILI SVOJE USLUGE, PERSONIZOVALI MARKETINŠKE PORUKE ZA VAS, KAO I ZAPAMTILI VAŠE PREFERENCE U VEZI SAJTA. UKOLIKO NASTAVITE DA KORISTITE SAJT PRIHVATATE KORIŠĆENJE KOLAČIĆA NA NAŠEM SAJTU. ZA VIŠE INFORMACIJA (NPR. O TOME KAKO DA ISKLJUČITE KOLAČIĆE) POSETITE NAŠU POLITIKU O KOLAČIĆIMA.

OK
advertisement

Ovog Uskrsa kuvajte s najmilijima i osvojite vredne nagrade!

Okupite porodicu i počnite s pripremom uskršnjih đakonija, pošto postoji šansa da osvojite vredne nagrade! Sve što je potrebno je da se uključite u Fejsbuk igru 24Kitchen kanala "Uskršnji recept” koju organizujemo u partnerstvu s IDEA marketima. Igra je počela 1. aprila i veoma je jednostavna - kliknite na karticu “Uskršnji recept” u okviru naše Fejsbuk stranice, postavite svoj recept, fotografiju na kojoj se vidi vaša porodica dok priprema jelo i fotografiju gotovog jela. Neophodno je da fotografija vaše porodice uključuje predstavnike najmanje 2 generacije!

Registrujte se svojim imenom i e-mail adresom. Svake srede biće izvučeno ime jednog učesnika i njemu/njoj će pripasti nagradni 24Kitchen kulinarski set koji se sastoji od rukavice za rernu, kuhinjske kecelje i torbe za kupovinu. Igra će biti završena 29. aprila kada će komisija izabrati najzanimljiviji i najkreativniji predlog koji će biti nagrađen vaučerom za kupovinu u IDEA objektima u vrednosti od 100.000 dinara! Za više informacija posetite stranicu s USLOVIMA I PRAVILIMA TAKMIČENJA.
Ovog Uskrsa kuvajte s najmilijima i osvojite vredne nagrade!
Kategorije