KORISTIMO SOPSTVENE KAO I KOLAČIĆE TREĆIH LICA KAKO BISMO UNAPREDILI SVOJE USLUGE, PERSONIZOVALI MARKETINŠKE PORUKE ZA VAS, KAO I ZAPAMTILI VAŠE PREFERENCE U VEZI SAJTA. UKOLIKO NASTAVITE DA KORISTITE SAJT PRIHVATATE KORIŠĆENJE KOLAČIĆA NA NAŠEM SAJTU. ZA VIŠE INFORMACIJA (NPR. O TOME KAKO DA ISKLJUČITE KOLAČIĆE) POSETITE NAŠU POLITIKU O KOLAČIĆIMA.

OK
advertisement

Premijere u januaru

24KITCHEN vam u novembru predstavlja dve nove serije!

LAKO MOŽE SVAKO (druga sezona)
od 26. januara, nedeljom u 17.00

Od 26. januara 2014. gledaoci u celom regionu (Srbija, Hrvatska, Slovenija, Bugarska, i druge balkanske zemlje) mogu da prate dobro poznatu emisiju. 24Kitchen je ponovo ukazao poverenje mladom i energičnom kuvaru Nenadu Veljkoviću. Sve polučasovne epizode su snimljene na nekoliko lokacija u Sofiji i Beogradu. Nenad će svojim gledaocima, koji su većinom zaposleni i pate od hroničnog nedostatka slobodnog vremena, odati tajnu pripremanja jednostavnih, svežih i ukusnih obroka. Nenad dokazuje da je zdrava ishrana apsolutno moguća, uprkos našem ubrzanom stilu života, kao i da ne zahteva mnogo vremena. Takođe, saznaćemo i da se iza komplikovanih naziva jela često kriju vrlo jednostavni ukusi i ne više od 15 minuta pripreme.


ISTOK GRIZE ZAPAD
od 3. januara, petkom u 13.15

Putujući po Velikoj Britaniji, zemlji najdebljeg naroda u Evropi, kuvar Van pomaže nesrećnim Britancima da promene svoj nezdrav način ishrane u azijskom stilu i obračunava se sa popularnim lokalnim jelima u specijalu „Izazov kuvara Vana“.
Premijere u januaru
Kategorije