KORISTIMO SOPSTVENE KAO I KOLAČIĆE TREĆIH LICA KAKO BISMO UNAPREDILI SVOJE USLUGE, PERSONIZOVALI MARKETINŠKE PORUKE ZA VAS, KAO I ZAPAMTILI VAŠE PREFERENCE U VEZI SAJTA. UKOLIKO NASTAVITE DA KORISTITE SAJT PRIHVATATE KORIŠĆENJE KOLAČIĆA NA NAŠEM SAJTU. ZA VIŠE INFORMACIJA (NPR. O TOME KAKO DA ISKLJUČITE KOLAČIĆE) POSETITE NAŠU POLITIKU O KOLAČIĆIMA.

OK
advertisement

Premijere u martu

24KITCHEN vam u martu predstavlja tri nove serije!

DŽEJMI OLIVER: SVE ZA 30 MINUTA
od 10. marta, ponedeljkom u 13.15

„Sve za 30 minuta” je sjajna serija sa 40 polusatnih recepata. Džejmi Oliver daje dobra uputstva kuvarima bez inspiracije. Uz oštre reči, brz tempo, stil nalik na „prenos uživo“, on stvara odlična domaća jela od samog početka – obilna glavna jela, izvrsne priloge i salate, predivne pudinge i osvežavajuća pića – dodajući svoj jedinstveni stil svakom elementu. Serija podržava Džejmijevu misiju da poboljša ljudske živote preko hrane tako što se hvata u koštac s problemima u kuhinji i nedostatkom vremena. Rezultat je emisija o hrani koja je korisna, lepa i primamljiva.

OD UDICE DO TANJIRA
od 07. marta, petkom u 13.15

Pisac kuvara Valentajn Vorner i vrhunski kuvar Nejtan Autlou su dobri prijatelji koji će uskoro postati veliki rivali. Upuštaju se u bitku da ulove najbolju ribu i pripreme najukusniji obrok od morske ribe. Takmičenje počinje! Momci kreću u potragu za najboljim obrokom, spremaju ukusna jela i koriste najbolje lokalne proizvode, a potom se suočavaju u kulinarskom obračunu da bi videli ko može da impresionira troje lokalnih sudija.


SARA LA FONTEN
od 26. marta, sredom u 13.15
PREMIJERA

Moderno i prelepo – tako se može opisati Sarin dom u starom centru Helsinkija, ali takođe i hrana koju priprema i njena jedinstvena pojava. Sarin otac je Amerikanac francuskog porekla, dok joj je majka Finkinja. Majka joj je umetnica, dok je otac vlasnik porodičnog restorana i hotela u Njujorku. Nakon što su joj se roditelji razveli Sara se preselila s majkom u Finsku. Kulinarstvo je studirala na Američkom kulinarskom institutu, svetski poznatoj kuvarskoj školi Njujorku, sve vreme radeći u lokalnom restoranu. Pošto se vratila u Finsku sara je započela sopstveni biznis i uskoro je primećena od strane finskih medija. Od tada Sara je pisala brojne kolumne u finskim i internacionalnim magazinima i novinama. Takođe, organizuje kulinarske kurseve, bavi se stilizacijom hrane i ima svoju ketering kompaniju. Bavila se i razvojem proizvoda za različite brendove uključujući Fazer Finlandia vodku. Godine 2005. Vodile je sopstvenu emisiju o stilu „Sa Sarom“ na MTV3 kanalu u Finskoj. Od tada je snimila nekoliko emisija posvećenih kulinarstvu i životnom stilu.


Premijere u martu
Kategorije