KORISTIMO SOPSTVENE KAO I KOLAČIĆE TREĆIH LICA KAKO BISMO UNAPREDILI SVOJE USLUGE, PERSONIZOVALI MARKETINŠKE PORUKE ZA VAS, KAO I ZAPAMTILI VAŠE PREFERENCE U VEZI SAJTA. UKOLIKO NASTAVITE DA KORISTITE SAJT PRIHVATATE KORIŠĆENJE KOLAČIĆA NA NAŠEM SAJTU. ZA VIŠE INFORMACIJA (NPR. O TOME KAKO DA ISKLJUČITE KOLAČIĆE) POSETITE NAŠU POLITIKU O KOLAČIĆIMA.

OK
advertisement

Premijere u novembru

24KITCHEN vam u novembru predstavlja dve nove serije! 

ALEKSIN SLOBODAN DAN 
Od 6. novembra, sredom u 13:15 
 
Aleks Gurnašeli, profesionalni kuvar, zaposlena majka, i pasionirana domaćica poziva vas da joj se pridružite u kulinarskim avanturama. Svojom razigranošću i duhovitošću učiniće da potpuno promenite svoj pogled na hranu i kuvanje. 

PRIČE IZ AFRIČKOG ŠPAJZA (druga sezona) 
Od 29. novembra, petkom u 13:15 

Serija vodi gledaoce u obilazak Kenije i njenih nepoznatih i neobičnih gastronomskih poslastica. Iako Kenija nikad nije bila poznata po svojoj kuhinji, ona poseduje neverovatno sveže, organske namirnice koje još uvek gaje i ubiru pomoću tradicionalnih metoda živopisni i zanimljivi ljudi. Seriju vodi Kiran Džetva, kuvar rođen u Keniji i školovan u inostranstvu koji se vratio s međunarodnog gastronomskog školovanja i skrasio u Keniji, zemlji koju voli.


Premijere u novembru
Kategorije