KORISTIMO SOPSTVENE KAO I KOLAČIĆE TREĆIH LICA KAKO BISMO UNAPREDILI SVOJE USLUGE, PERSONIZOVALI MARKETINŠKE PORUKE ZA VAS, KAO I ZAPAMTILI VAŠE PREFERENCE U VEZI SAJTA. UKOLIKO NASTAVITE DA KORISTITE SAJT PRIHVATATE KORIŠĆENJE KOLAČIĆA NA NAŠEM SAJTU. ZA VIŠE INFORMACIJA (NPR. O TOME KAKO DA ISKLJUČITE KOLAČIĆE) POSETITE NAŠU POLITIKU O KOLAČIĆIMA.

OK
advertisement

Rudolf ponovo u Srbiji!

Kuvar nad kuvarima i zvezda 24Kitchen kanala, popularni Rudolf van Vin, očigledno više ne može bez Srbije! Rudolf će 19. i 20. maja posetiti našu zemlju u okviru velike balkanske turneje, tokom koje će obići još i Ljubljanu, Zagreb i Sofiju.

Ove godine Rudolf stiže u Srbiju pod pokroviteljstvom ambasade Kraljevine Holandije, kako bi na najbolji način predstavio svoju domovinu na otvaranju 81. međunarodnog poljoprivrednog sajma, koji se tradicionalno održava u Novom Sadu. Holandija je ove godine zemlja partner i odlučeno je da će Rudolfu, kao jednom od najpopularnijih Holanđana kod nas, pripasti čast da prezentuje svoju zemlju.

Svi zainteresovani koji bi želeli da upoznaju Rudolfa i vide ga na delu, prvu priliku će imati 19. maja na Trgu slobode u Novom Sadu, od 18 časova. Uz podršku Amstela, poznatog holandskog brenda koji se proizvodi u Novom Sadu, Rudolf će uživo pripremati recepte s pivom i govoriti o holandskoj kuhinji!

Dan kasnije, 20. maja, Rudolf će u jutarnjim časovima nastupati na Poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu od 10 časova, a nešto kasnije i u Beogradu, gde će od 18 časova nastupiti u Stadion Shopping Centru, uz podršku brenda Imlek Moja Kravica Kuhinjica. Ovog puta Rudolf će demonstrirati svoje veštine u pravljenju poslastica, a i vi mu se možete pridružiti!

Ukoliko ste zainteresovani da kuvate rame uz rame s Rudolfom, pratite našu fejsbuk stranicu gde će uskoro biti dostupne sve informacije u vezi s prijavljivanjem!
Rudolf ponovo u Srbiji!
Kategorije