KORISTIMO SOPSTVENE KAO I KOLAČIĆE TREĆIH LICA KAKO BISMO UNAPREDILI SVOJE USLUGE, PERSONIZOVALI MARKETINŠKE PORUKE ZA VAS, KAO I ZAPAMTILI VAŠE PREFERENCE U VEZI SAJTA. UKOLIKO NASTAVITE DA KORISTITE SAJT PRIHVATATE KORIŠĆENJE KOLAČIĆA NA NAŠEM SAJTU. ZA VIŠE INFORMACIJA (NPR. O TOME KAKO DA ISKLJUČITE KOLAČIĆE) POSETITE NAŠU POLITIKU O KOLAČIĆIMA.

OK
advertisement

Rudolf vam želi srećne praznike!Dragi prijatelji u Srbiji,

Približavaju nam se novogodišnji i Božićni praznici. Za mnoge je ovo najlepše vreme u godini, koje okuplja porodicu i prijatelje oko praznične trpeze. Za nas, koji smo zaljubljeni u hranu i kuvanje, ovo je savršeno vreme da našim jelima damo poseban pečat. Malo čarolije :)

Ja zaista obožavam ovo doba godine, a nadam se da se i vi tako osećate! 24Kitchen vam daje mogućnost da vidite mnogo novih recepata koje možete iskoristiti da obogatite vaše praznične obroke.

Nadam se da će zima u Srbiji biti lepa i ugodna i da ćete svi jesti dobro i pripremati hranu s ljubavlju, kao što inače činite! Velike su šanse da ću ponovo posetiti Srbiju na proleće i unapred se radujem što ću ponovo uživati u vašoj nenadmašnoj gostoljubivosti!

Vaš Rudolf


Rudolf vam želi srećne praznike!
Kategorije