Koristimo kolačiće kako bismo unapredili korisničko iskustvo, personalizovali oglase koji nse prikazuju i zapamtili vaše preferencije na sajtu. Ukoliko nastavite s pregledanjem sajta smatramo da ste prihvatili korišćenje kolačića na našem sajtu. Za više informacija (npr. o tome kako da isključite kolačiće, molimo vas da posetite stranicu .

OK
advertisement

U potrazi za savršenstvom

S „Magičnim letom“ naša kuhinja počinje da liči na malu laboratoriju, ali je u iskusnim rukama Hestona Blumentala. Uživajte u Magičnom letu svake subote i nedelje u 16:00. U epizodi iz ove nedelje otkrićemo tajne kako se prave savršena pizza i pečeno pile.

Heston odlazi u Napulj da napravi „najpopularnije jelo na svetu“. U lokalnoj piceriji želi da pronađe recept za savršenu picu. Mnogi će se složiti da je ključna stvar u pripremanju ovog jela savršeno testo. Postoje mnogi načini za pripremu testa, ali Heston smatra, da bi testo bilo dovoljno elastično i ukusnu, potrebno je da se mesi električnim mikserom. Takođe uz savete za savršenu picu, Heston nas savetuje i kako da spremimo ukusno pečeno pile. Između svih predloga, postoji jedan koji nas je najviše iznenadio. Heston nam savetuje da pile pečemo na temperaturi od 60°C oko 4 – 4,5 sata. Tajna u pripremanju savršenog pečenog pileta jeste da pile bude domaće.

Posetite našu Facebook stranicu prijavite se na konkurs i osvojte neku od super nagrada.


U potrazi za savršenstvom
Kategorije