Koristimo kolačiće kako bismo unapredili korisničko iskustvo, personalizovali oglase koji nse prikazuju i zapamtili vaše preferencije na sajtu. Ukoliko nastavite s pregledanjem sajta smatramo da ste prihvatili korišćenje kolačića na našem sajtu. Za više informacija (npr. o tome kako da isključite kolačiće, molimo vas da posetite stranicu .

OK
advertisement

U potrazi za savršenstvom s Hestonom Blumentalom

Ekskurzije, putovanja, piknici ili samo pauze za ručak, ništa nije kompletno bez lanč paketa. Inspirisan detinjstvom, gde su se znatiželja i uzbuđenje javljali pri svakom otvaranju pažljivo spremljenih lanč paketa, Heston će pokušati da napravi takav da bude interesantan odraslima. Avantura počinje pripremom glavnog sastojka – džinovskim sendvičem sa specijalnim dodacima. Uz sendviče, Heston će pripremiti grickalice, čokoladu i voćni sok.

Svaki praznik ima tradicionalno jelo koje svako pokušava da pripremi što ukusnije može. Božić je doba kada kuća miriše na razne torte i ukusnu ćurku koja je ključni sastojak praznične trpeze. Ali nije oduvek bilo tako. U 16. veku umesto ćurke, služena je kuvana svinjska glava. Praznični duh budi inspiraciju za pripremu jela a ta svečana atmosfera je poslužila kao inspiracija Hestonu Blumentalu. Iako je leto, za momenat ćemo se pridružiti Hestonovoj zimskoj čaroliji i uživati u prazničnim jelima i koktelima od snežnih grudvi.

Ne propustite nove epizode Magičnog leta svake subote i nedelje u 16:00.
Posetite našu Facebook stranicu, priključite se takmičenju i osvojite sjajne nagrade.


U potrazi za savršenstvom s Hestonom Blumentalom
Kategorije