Nina Babić: Moja francuska pekarica

Sledeće prikazivanje na TV-u

 1. Subota 20 jul u 09:00

  Vikend u gradu (E13)

 2. Subota 20 jul u 18:00

  Sve o čokoladi (E14)

 3. Nedelja 21 jul u 05:10

  Čajanka (E09)

Sinopsis

Iz ove male pekare se šire izazovni mirisi koji je nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Recept za receptom, Nina nas uvodi u slatku i uzbudljivu avanturu koja nas neprimetno obuzima.

Epizode

Sezona1
 • 1

  Pariz je uvek dobra ideja

  +

  U ovoj epizodi Nina će podeliti tajne za pripremu dva klasična francuska dezerta: tart od limuna i pariski flen kolač.

 • 2

  Doručak, prvi deo

  +

  Epizoda posvećena doručku u Parizu. Nijan će pokazati uputstva korak po korak za pripremu francuskog hleba, brioša.

  Sledeće na programu
  Nedelja 28 jul u 18:00
  Na 24Kitchen
  Sledeće na programu
  Subota 3 avgust u 09:00
  Na 24Kitchen
 • 3

  Piknik u parku

  +

  Piknik u parku. Nina Babić spremiće boštok brioš, koristeći preostali brioš od prethodnog dana, a zatim će spremiti brioš na polinezijski način.

 • 4

  Tradicija s obrtom

  +

  Nina je odlučila da napravi baskijski kolač, ali sa punjenjem od maka. Ishod je neverovatan. Njena varijacija kolač Pavlov je punjenje malim malinama, jer je tako lakše pojesti ga.

 • 5

  Ludi za kolačićima

  +

  Nina Babić pokazaće svoje tri omiljene verzije kolačića: klasične francuske kolače sa anisom, rosin meringu puslice i kolačiće od kikirikija, inspirisane radom Sedrika Grolea.

 • 6

  Večera kod kuće

  +

  Imati više vremena, spremiti nešto luksuzno i uživati u tome. Nina sprema profiterole sa belom čokoladom, pavlakom i jagodama, i čizkejk sa limetom i voćem.

 • 7

  Grickalice za branč

  +

  Nina Babić praviće slane eklere. Profiterole će imati hrskavu koru od parmezana i punjenje od kozjeg sira. Odlična ideja za užinu.

 • 8

  Grad ljubavi

  +

  U ovoj epizodi, posvećenoj Gradu ljubavi, ona će ga iskoristiti u oba recepta. Pavlaka od lešnika biće deo pariske šnicle, a tu su i hrskavi kolačići sa pekmezom od kajsija.

 • 9

  Čajanka

  +

  Na dan posvećenom čaju, Nina će pokazati dezerte koji se serviraju uz čaj. Počinje sa čuvenim malim kolačićima, medenjacima, i nastavlja sa pecivom sa bademom, finansijeri.

  Sledeće na programu
  Nedelja 21 jul u 05:10
  Na 24Kitchen
 • 10

  Večera s prijateljima

  +

  U ovoj epizodi gledaoci će videti čuvenu srpsku tortu sa romantičnom pričom. Zove se "Vasina torta" i priprema se u skorom svakom domu u Srbiji.

 • 11

  Ljubitelji kafe

  +

  Nina Babić obožava kafu. Svaki put kad sprema kolače, ona se zapita da li bi se dobro slagali sa popodnevnom kafom. Ili šta bi se desilo kad bi kafa bila deo deserta? Zato u ovoj epizodi Nina sprema mus od vanile sa čokoladnom alvom.

  Sledeće na programu
  Ponedeljak 22 jul u 05:10
  Na 24Kitchen
 • 12

  Doručak, drugi deo

  +

  Odlazak iz grada uvek je povezan sa prijatnim osećanjem i deo toga čini hrana. Hrana mora da bude jednostavna za pakovanje, da daje energiju i osvežava. Deserti u ovoj epizodi su upravo takvi.

 • 13

  Vikend u gradu

  +

  Deserti koji ne zahtevaju ogromno kulinarsko iskustvo, ali su svejedno impresivni i ukusni. To su Ninini predlozi za vikend proveden u gradu. Ona sprema panakotu sa hrskavim mrvicama i prelivom od marakuje. Izuzetno ukusna mešavina.

  Sledeće na programu
  Subota 20 jul u 09:00
  Na 24Kitchen
  Sledeće na programu
  Nedelja 28 jul u 05:10
  Na 24Kitchen
 • 14

  Sve o čokoladi

  +

  Čokolada je glavni lik u ovoj epizodi. Nina Babić pokazaće varijaciju čuvenog deserta, koji se nalazi na meniju restorana Luja 15. u Monte Karlu. Restoran je nagrađen sa 2 Mišlenove zvezde.

  Sledeće na programu
  Subota 20 jul u 18:00
  Na 24Kitchen
  Sledeće na programu
  Nedelja 21 jul u 09:00
  Na 24Kitchen
 • 15

  Putujuće torte

  +

  Kad god krenemo na putovanje, moramo da imamo nešto ukusno pri ruci. Deserti koje možete poneti sa sobom, to su tema ove epizode. Po čemu se oni razlikuju od ostalih deserta? Saznaćete u ovoj epizodi.

  Sledeće na programu
  Nedelja 21 jul u 18:00
  Na 24Kitchen
  Sledeće na programu
  Subota 27 jul u 09:00
  Na 24Kitchen
 • 16

  Porodična posla

  +

  Nina Babić sprema jelo koje liči na tortu i može da je zameni na trpezi: poznatu pitu od jabuka Tomasa Kelera. Nakon toga pokazaće nam nešto zanimljivo, što ona zove "San letnje noći". Tu je i kafa.

  Sledeće na programu
  Subota 27 jul u 18:00
  Na 24Kitchen
  Sledeće na programu
  Nedelja 28 jul u 09:00
  Na 24Kitchen

Recepti