KORISTIMO SOPSTVENE KAO I KOLAČIĆE TREĆIH LICA KAKO BISMO UNAPREDILI SVOJE USLUGE, PERSONIZOVALI MARKETINŠKE PORUKE ZA VAS, KAO I ZAPAMTILI VAŠE PREFERENCE U VEZI SAJTA. UKOLIKO NASTAVITE DA KORISTITE SAJT PRIHVATATE KORIŠĆENJE KOLAČIĆA NA NAŠEM SAJTU. ZA VIŠE INFORMACIJA (NPR. O TOME KAKO DA ISKLJUČITE KOLAČIĆE) POSETITE NAŠU POLITIKU O KOLAČIĆIMA.

OK
advertisement

Nina Babić: Moja francuska pekarica

Omiljeni kulinarski kanal 24Kitchen s ponosom najavljuje početak emitovanja nove emisije u kojoj glavnu ulogu ima srpska predstavnica - Nina Babić!

Premijera serijala „Nina Babić: Moja francuska pekarica“ očekuje nas 10. maja u 13h, a Nina će tokom 16 epizoda podeliti s gledaocima neke od svojih čuvenih recepata za pripremanje neodoljivih kolača i peciva, koji svojim mirisima i ukusima vode direktno na ulice Pariza.

Iz ove male pekare se šire izazovni mirisi koji je nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Recept za receptom, epizodu za epizodom, Nina nas uvodi u slatku i uzbudljivu avanturu koja nas neprimetno obuzima.

Svaka od ovih 16 epizoda je posvećena određenoj poslastičarskoj temi tako da dobijamo proverene recepte za svaku priliku. Od hrskavih kolačića za čaj ili kafu, preko čokoladnih iskušenja, ideja za piknik ili ručak sa prijateljima, sve do svečanih torti. Iskustva i znanja koja su se godinama gomilala prezentovana su na jednostavan i zanimljiv način - sve što je potrebno svakom početniku u svetu poslastičarstva.

Najnoviji recepti