KORISTIMO SOPSTVENE KAO I KOLAČIĆE TREĆIH LICA KAKO BISMO UNAPREDILI SVOJE USLUGE, PERSONIZOVALI MARKETINŠKE PORUKE ZA VAS, KAO I ZAPAMTILI VAŠE PREFERENCE U VEZI SAJTA. UKOLIKO NASTAVITE DA KORISTITE SAJT PRIHVATATE KORIŠĆENJE KOLAČIĆA NA NAŠEM SAJTU. ZA VIŠE INFORMACIJA (NPR. O TOME KAKO DA ISKLJUČITE KOLAČIĆE) POSETITE NAŠU POLITIKU O KOLAČIĆIMA.

OK
advertisement

Od bašte do trpeze

U ovoj emisiji putujemo po Sloveniji i predstavljamo njene provincije iz perspektive kulinarstva. Videćemo tradicionalna jela napravljena u modernom maniru od organski proizvedenih sastojaka. Zajedničko za sve recepte jeste da su spremljeni od svežih sezonskih sastojaka, lokalno uzgajanih, da su zdravi i izuzetno ukusni.

Primož je šef, stolar, fotograf, bloger... ukratko, on je uspešan u rađenju različitih stvari u isto vreme s entuzijazmom ka svemu lepom i inspirisanom prirodom i ljudima.

2004. godine, Primož je dobio svoju prvu kulinarsku emisiju "KULINARKA". Od 2009. do 2014. godine bio je vlasnik malog pansiona u Ljubljani pod imenom "Izložba", koji je bio jedan od 100 najpoznatijih slovenačkih restorana. Ovaj restoran, u kojem su se održavale izložbe, bio je opremljen nameštajem koji je on lično dizajnirao i napravio.

U "Izložbi" je spremao jela na isti način kako to radi i u svojim emisijama sada. A tu je i dobio ideju za ovu kulinarsku emisiju koju je inače i režirao i za koju je radio fotografije hrane. Trenutno piše i nedeljni kulinarski blog "Cool house".

Najnoviji recepti