Patina meksička jela

Salsa na ulični način

03:24

Sledeće prikazivanje na TV-u

 1. Subota 13 avgust u 11:00

  Dan na selu u Sinaloi (E11 - S08)

 2. Subota 13 avgust u 19:55

  Kako se kaže Tuson? (E13 - S08)

 3. Subota 13 avgust u 20:25

  Tuson: Kapija Sonore (E01 - S09)

Sinopsis

U ovoj sezoni serijala "Patina meksička jela", kuvarica istražuje jednu od najvećih država Meksika - Sonoru. Putovanje je vodi od razuđene pustinje do svetlucavog Kortezovog mora. Usput upoznaje hrabre i vešte kuvare koji oblikuju lokalnu kuhinju.

Klipovi

Epizode

 • 1

  Dobro došli u Gvadalaharu

  +

  Pati istražuje kulinarske zanimljivosti Gvadalahare, glavnog grada regije Halisko. Prvo odlazi do štanda kako bi probala najpoznatiji sendvič u gradu, "tortas ahogadas". Zatim, Pati se sastaje sa Fabijanom Delgadom, jednim od najboljih kuvara grada.

 • 2

  Kad hrana postane umetnost

  +

  Gvadalahara je kulturni centar regije Halisko i privlači najkreativnije umetnike, muzičare i kuvare iz svih krajeva Meksika. U ovoj epizodi, Pati otkriva mesta u kojima se savršeno prepliću umetnost i kulinarstvo.

 • 3

  Klasici iz Haliska

  +

  Pati odlazi u neke od najomiljenijih restorana Gvadalahare, da bi naučila tajne dva najpopularnija lokalna jela. U restoranu "Super Menuderia Cano", Pati uči da pravi menudo, zbog kojeg ljudi čekaju u redu. Zatim odlazi u restoran "Birriera Chololo".

 • 4

  Marijači

  +

  Neki kažu da je Halisko mesto nastanka muzike marijači. U ovoj epizodi, Pati uči o instrumentima i muzici, koja ima posebno značenje za mnoge Meksikance. U Gvadalahari, Pati ruča sa vođom poznate grupe, "Mariachi Nuevo Tecalitlán".

 • 5

  +

 • 6

  +

Recepti