KORISTIMO SOPSTVENE KAO I KOLAČIĆE TREĆIH LICA KAKO BISMO UNAPREDILI SVOJE USLUGE, PERSONIZOVALI MARKETINŠKE PORUKE ZA VAS, KAO I ZAPAMTILI VAŠE PREFERENCE U VEZI SAJTA. UKOLIKO NASTAVITE DA KORISTITE SAJT PRIHVATATE KORIŠĆENJE KOLAČIĆA NA NAŠEM SAJTU. ZA VIŠE INFORMACIJA (NPR. O TOME KAKO DA ISKLJUČITE KOLAČIĆE) POSETITE NAŠU POLITIKU O KOLAČIĆIMA.

OK
advertisement

Pecite sa Hideom de Brabanderom

U emisiji „Pecite sa Hideom de Brabanderom“, Hide pokazuje da ne morate da komplikujete da biste kreirali impresivan poslastičarski eksponat. S pravim informacijama i osnovnim znanjem o poslasticama, svako može da spremi impresivno jelo.

Svaka epizoda predstavlja jednu namirnicu i različite tehnike za pripremu te namirnice. Epizoda počinje objašnjavanjem osnovnih tehnika i gradi se ka sve komplikovanijim poslastičarskim veštinama.

Gledaoci će saznati nešto više o pecivima i poslasticama, naučiće korisne savete i trikove, a dobiće i jasna objašnjenja i savete o prezentaciji jela. Pošto emisija počinje od osnova, nudi inspiraciju za kućne poslastičare svih nivoa. Želimo da podučimo i inspirišemo.

Najnoviji recepti