Koristimo kolačiće kako bismo unapredili korisničko iskustvo, personalizovali oglase koji nse prikazuju i zapamtili vaše preferencije na sajtu. Ukoliko nastavite s pregledanjem sajta smatramo da ste prihvatili korišćenje kolačića na našem sajtu. Za više informacija (npr. o tome kako da isključite kolačiće, molimo vas da posetite stranicu .

OK
advertisement

Pecite sa Hideom de Brabanderom

U emisiji „Pecite sa Hideom de Brabanderom“, Hide pokazuje da ne morate da komplikujete da biste kreirali impresivan poslastičarski eksponat. S pravim informacijama i osnovnim znanjem o poslasticama, svako može da spremi impresivno jelo.

Svaka epizoda predstavlja jednu namirnicu i različite tehnike za pripremu te namirnice. Epizoda počinje objašnjavanjem osnovnih tehnika i gradi se ka sve komplikovanijim poslastičarskim veštinama.

Gledaoci će saznati nešto više o pecivima i poslasticama, naučiće korisne savete i trikove, a dobiće i jasna objašnjenja i savete o prezentaciji jela. Pošto emisija počinje od osnova, nudi inspiraciju za kućne poslastičare svih nivoa. Želimo da podučimo i inspirišemo.

Najnoviji recepti