Koristimo kolačiće kako bismo unapredili korisničko iskustvo, personalizovali oglase koji nse prikazuju i zapamtili vaše preferencije na sajtu. Ukoliko nastavite s pregledanjem sajta smatramo da ste prihvatili korišćenje kolačića na našem sajtu. Za više informacija (npr. o tome kako da isključite kolačiće, molimo vas da posetite stranicu .

OK
advertisement

Pite i pudinzi Pola Holivuda

Pol Holivud, omiljeni britanski pekar, poziva vas u svoju kuhinju kako biste naučili da pečete uz maestra lično.

Prepuna aroma vrelih pita i sveže pečenih deserata, i sa frižiderom punim najbogatijih i najzrelijih britanskih sastojaka, serija prikazuje kako Pol prenosi svoje veštine, trikove i savete gledaocima kod kuće i gostima u kuhinji.

Pošto je karijeru započeo u očevoj pekari, Pol zna koliko je dragoceno učiti direktno od samog stručnjaka. On nam tokom serije pokazuje kako da napravimo sve vrste peciva i otkriva metode koje se često koriste za pravljenje pudinga – od toga kako napraviti najtanju koricu za pitu do pripreme najlaganijeg pudinga na pari.

Pol u svoju kuhinju poziva mnoge specijalne goste i kuvare iz raznih krajeva sveta, a među njima su Omar Alibhoj (Španija), Pegi Porčen (Nemačka), Tonija Bakston (Kipar) Rejčel Alen (Irska), Endru Vong (Kina), čuvena poslastičarnica Autsajder tart (Amerika), Livaj Ruts (Jamajka), Merle Mustafa (Turska) i Mandžu Mali (Indija). Osim nemačkog majstora konditora Falka Burketa, Polovi gosti su i Mišelinovim zvezdama nagrađeni kuvari...