KORISTIMO SOPSTVENE KAO I KOLAČIĆE TREĆIH LICA KAKO BISMO UNAPREDILI SVOJE USLUGE, PERSONIZOVALI MARKETINŠKE PORUKE ZA VAS, KAO I ZAPAMTILI VAŠE PREFERENCE U VEZI SAJTA. UKOLIKO NASTAVITE DA KORISTITE SAJT PRIHVATATE KORIŠĆENJE KOLAČIĆA NA NAŠEM SAJTU. ZA VIŠE INFORMACIJA (NPR. O TOME KAKO DA ISKLJUČITE KOLAČIĆE) POSETITE NAŠU POLITIKU O KOLAČIĆIMA.

OK
advertisement

Prava italijanska kuhinja

Mikela Kiapa je Velšanka, ali potiče iz velike italijanske porodice. Ona i njene dve sestre su spremale tradicionalna italijanska jela i testenine još od malih nogu.

U ovoj uzbudljivoj novoj seriji, Mikela vas vodi kroz osnove pravljenja testenine onako kako se to radi u Italiji, pokazuje da je nova domaća testenina pogodna za proslave i pretvara svaki obrok u gozbu. Ona takođe traga za svojim korenima u severnoj Italiji da bi saznala sve o ovoj italijanskoj osnovnoj namirnici.

Emisija „Prava italijanska kuhinja“ ima za cilj da nauči gledaoce da sveža testenina nije nešto čega se treba stideti tako što prikazuje pripremu jednostavnih jela od punjene testenine i sveže domaće tradicionalne soseve koji će ubrzo postati omiljeni, slaveći ovaj skroman, raznovrstan i izvrstan sastojak.

Najnoviji recepti