Koristimo kolačiće kako bismo unapredili korisničko iskustvo, personalizovali oglase koji nse prikazuju i zapamtili vaše preferencije na sajtu. Ukoliko nastavite s pregledanjem sajta smatramo da ste prihvatili korišćenje kolačića na našem sajtu. Za više informacija (npr. o tome kako da isključite kolačiće, molimo vas da posetite stranicu .

OK
advertisement

Priče iz afričkog špajza

Serija vodi gledaoce u obilazak Kenije i njenih nepoznatih i neobičnih gastronomskih poslastica.

Kenija nikad nije bila poznata po svojoj kuhinji. Međutim, ona poseduje neverovatno sveže, organske namirnice koje još uvek gaje i ubiru pomoću tradicionalnih metoda živopisni i zanimljivi ljudi. Seriju vodi Kiran Džetva, kuvar rođen u Keniji i školovan u inostranstvu koji se vratio s međunarodnog gastronomskog školovanja i skrasio u Keniji, zemlji koju voli.

U ovom serijalu, Kiran putuje kroz Keniju i otkriva retke i vrlo cenjene namirnice, upoznaje razne ljude iz različitih plemena i istražuje predele, od visoravni Maunt Kenije do arhipelaga Lamu. Serijal će se fokusirati na neverovatne namirnice koje Kiran nalazi u „ostavi u žbunju”. Na osnovu toga gde se nalaze i tradicionalno ubiru, i Kiranovog ubiranja namirnica, shvatićemo odakle hrana zaista dolazi.

Najnoviji recepti