KORISTIMO SOPSTVENE KAO I KOLAČIĆE TREĆIH LICA KAKO BISMO UNAPREDILI SVOJE USLUGE, PERSONIZOVALI MARKETINŠKE PORUKE ZA VAS, KAO I ZAPAMTILI VAŠE PREFERENCE U VEZI SAJTA. UKOLIKO NASTAVITE DA KORISTITE SAJT PRIHVATATE KORIŠĆENJE KOLAČIĆA NA NAŠEM SAJTU. ZA VIŠE INFORMACIJA (NPR. O TOME KAKO DA ISKLJUČITE KOLAČIĆE) POSETITE NAŠU POLITIKU O KOLAČIĆIMA.

OK
advertisement

Priče iz afričkog špajza

Serija vodi gledaoce u obilazak Kenije i njenih nepoznatih i neobičnih gastronomskih poslastica.

Kenija nikad nije bila poznata po svojoj kuhinji. Međutim, ona poseduje neverovatno sveže, organske namirnice koje još uvek gaje i ubiru pomoću tradicionalnih metoda živopisni i zanimljivi ljudi. Seriju vodi Kiran Džetva, kuvar rođen u Keniji i školovan u inostranstvu koji se vratio s međunarodnog gastronomskog školovanja i skrasio u Keniji, zemlji koju voli.

U ovom serijalu, Kiran putuje kroz Keniju i otkriva retke i vrlo cenjene namirnice, upoznaje razne ljude iz različitih plemena i istražuje predele, od visoravni Maunt Kenije do arhipelaga Lamu. Serijal će se fokusirati na neverovatne namirnice koje Kiran nalazi u „ostavi u žbunju”. Na osnovu toga gde se nalaze i tradicionalno ubiru, i Kiranovog ubiranja namirnica, shvatićemo odakle hrana zaista dolazi.

Najnoviji recepti