KORISTIMO SOPSTVENE KAO I KOLAČIĆE TREĆIH LICA KAKO BISMO UNAPREDILI SVOJE USLUGE, PERSONIZOVALI MARKETINŠKE PORUKE ZA VAS, KAO I ZAPAMTILI VAŠE PREFERENCE U VEZI SAJTA. UKOLIKO NASTAVITE DA KORISTITE SAJT PRIHVATATE KORIŠĆENJE KOLAČIĆA NA NAŠEM SAJTU. ZA VIŠE INFORMACIJA (NPR. O TOME KAKO DA ISKLJUČITE KOLAČIĆE) POSETITE NAŠU POLITIKU O KOLAČIĆIMA.

OK
advertisement

Put oko sveta sa Manuom Fildelom

Мanu Fildel gaji strast prema mnogim stvarima u svom životu: svojoj porodici, domu u Australiji, francuskom poreklu, a hrana je ono što mu je neprestano na umu.

Manu je mnogo godina sanjao o putovanju rutom Žila Verna iz „Puta oko sveta za 80 dana“ i hrani koja bi bila korišćena tokom te avanture. Tokom ručka s agentom koji „dugo pati“ jer ga je godinama slušao kako priča o svom snu, pala je opklada da Manu nikako ne bi mogao da proputuje sve zemlje iz čuvenog romana Žila Verna s 20.000 dolara (australijskih).

Manu može da pere sudove, priprema jela, čak i da svira na ulici da bi zaradio novac, ali NE SME da prihvati besplatno putovanje ili donaciju. Izazov je počeo. Može li on da učini isto što i Fileas Fog 1872. godine? Putovanje počinje u Doveru.