KORISTIMO SOPSTVENE KAO I KOLAČIĆE TREĆIH LICA KAKO BISMO UNAPREDILI SVOJE USLUGE, PERSONIZOVALI MARKETINŠKE PORUKE ZA VAS, KAO I ZAPAMTILI VAŠE PREFERENCE U VEZI SAJTA. UKOLIKO NASTAVITE DA KORISTITE SAJT PRIHVATATE KORIŠĆENJE KOLAČIĆA NA NAŠEM SAJTU. ZA VIŠE INFORMACIJA (NPR. O TOME KAKO DA ISKLJUČITE KOLAČIĆE) POSETITE NAŠU POLITIKU O KOLAČIĆIMA.

OK
advertisement

Putevima vina: Španija

"Putevima vina: Španija" je serijal o vinu, putovanjima i kuvanju. Voditelj je čuveni Rudolf van Vin, a koncept emisije se bazira na istraživanju španskih vinarija, gde vlasnici ili domaćini upoznaju Rudolfa s lokalnom kulturom, vinom, kuhinjom i kombinovanjem hrane. Rudolf će zauzvrat spremiti jedinstveno jelo, potpuno drugačije od onog koje preporučuje lokalna kuhinja.

"Putevima vina: Španija" je veoma energična, zabavna i inspirativna serija o kuvanju, kakva dosad nije emitovana. Format i sadržaj emisija zasnovani su na tome šta bi jedan enolog ili ljubitelj vina trebalo da uradi i poseti kako bi uživao u gradovima i vinarijama širom Španije. Svaka epizoda prati Rudolfa u obilaženju nove regije. Rudolf se sastaje s vlasnicima vinarija i lokalcima, pa istražuju vina i kombinacije hrane po lokalnim restoranima, barovima i kafanama.

Najnoviji recepti