KORISTIMO SOPSTVENE KAO I KOLAČIĆE TREĆIH LICA KAKO BISMO UNAPREDILI SVOJE USLUGE, PERSONIZOVALI MARKETINŠKE PORUKE ZA VAS, KAO I ZAPAMTILI VAŠE PREFERENCE U VEZI SAJTA. UKOLIKO NASTAVITE DA KORISTITE SAJT PRIHVATATE KORIŠĆENJE KOLAČIĆA NA NAŠEM SAJTU. ZA VIŠE INFORMACIJA (NPR. O TOME KAKO DA ISKLJUČITE KOLAČIĆE) POSETITE NAŠU POLITIKU O KOLAČIĆIMA.

OK
advertisement
Prikaži naprednu pretraguSakrij naprednu pretragu

Pržena svinjska rebra i kiseli krastavci

Ocena 0/5
Pripremiti dan ranije: Usitniti čili. Sastaviti šećer, so i usitnjeni čili. Svinjska rebra premazati mešavinom šećera i soli i ostaviti preko noći u frižideru da se marinira. Pripremiti sos od sirćeta. Prokuvati šećer, sirće i vodu. Krastavac iseći na tanke trake. U ohlađeni sos staviti krastavce i ostaviti preko noći u frižideru da se marinira.

Isprati svinjska rebra. Svinjska rebra pržiti tako da strana s kožom bude okrenuta prema gore, najpre 30 minuta na 225 stepeni, smanjiti temperaturu na 150 stepeni i peći još 60 minuta. Ohlađena svinjska rebra iseći na komadiće i pržiti u dubokom ulju na 170 stepeni dok ne budu hrskava. Poslužiti uz kisele krastavce i majonez sa čilijem. Po želji se može ukrasiti čilijem i korijanderom.
Za decu:
ne
Za vegetarijance:
ne
Iz emisije:
Kuvar: Kale Kiukainen