KORISTIMO SOPSTVENE KAO I KOLAČIĆE TREĆIH LICA KAKO BISMO UNAPREDILI SVOJE USLUGE, PERSONIZOVALI MARKETINŠKE PORUKE ZA VAS, KAO I ZAPAMTILI VAŠE PREFERENCE U VEZI SAJTA. UKOLIKO NASTAVITE DA KORISTITE SAJT PRIHVATATE KORIŠĆENJE KOLAČIĆA NA NAŠEM SAJTU. ZA VIŠE INFORMACIJA (NPR. O TOME KAKO DA ISKLJUČITE KOLAČIĆE) POSETITE NAŠU POLITIKU O KOLAČIĆIMA.

OK
advertisement
Prikaži naprednu pretraguSakrij naprednu pretragu

Slanci sa sirom

Ocena 0/5
1. Izvadite testo iz zamrzivača 5-10 minuta pre obrade. Isecite ga na kvadrate veličine 15x15 cm. Stavite tri kvadrata jedan na drugi, pospite brašnom i malo razvucite.

2. Svaki komad slepljenog i razvučenog testa premažite razmućenim žumancima. Pospite jedan od dva komada rendanim sirom (dobra je bilo koja vrsta tvrdog sira) i poklopite drugim komadom. Dobro pritisnite. Tako spojene komade testa s punjenjem stavite na pet minuta u zamrzivač da se stegnu.

3. Izvadite slepljene komade testa iz zamrzivača i s gornje strane premažite žumancem. Po dužini jednu polovinu pospite kimom, drugu susamom ili čime već želite. Isecite ih nožem na trake po dužini. Lagano uvijte svaku traku i stavite u na papir za pečenje.

4. Slance pecite u već ugrejanoj rerni na 180 stepeni pola sata.
Za decu:
da
Za vegetarijance:
da
Iz emisije:
Kuvar: Rudolf van Vin