KORISTIMO SOPSTVENE KAO I KOLAČIĆE TREĆIH LICA KAKO BISMO UNAPREDILI SVOJE USLUGE, PERSONIZOVALI MARKETINŠKE PORUKE ZA VAS, KAO I ZAPAMTILI VAŠE PREFERENCE U VEZI SAJTA. UKOLIKO NASTAVITE DA KORISTITE SAJT PRIHVATATE KORIŠĆENJE KOLAČIĆA NA NAŠEM SAJTU. ZA VIŠE INFORMACIJA (NPR. O TOME KAKO DA ISKLJUČITE KOLAČIĆE) POSETITE NAŠU POLITIKU O KOLAČIĆIMA.

OK
advertisement
Prikaži naprednu pretraguSakrij naprednu pretragu

Strastvena zbrka

Ocena 0/5
Zagrejati rernu na 110˚C prema postavkama ventilatora ili 130˚C u uobičajenom okruženju.

Za pripremanje puslica, ulupajte belanca i prstohvat soli dok smesa ne postane penasta i tri puta veća. Zatim dodajte šećer, kašiku po kašiku, vodeći računa da krupniji šećer nestane pre dodavanja sledeće. Prekrijte pleh papirom za pečenje. Napravite nisku naslagu smese za puslice na papiru i pecite na dnu rerne 2 sata.

Kad puslice budu gotove, mutite slatku pavlaku dok se ne zgusne i omekša. Pazite da je predugo ne mutite jer treba da zadrži laganu teksturu. Potom umešajte kiselu pavlaku i izmrvite preko komade puslica, ali ostavite malo za nanošenje slojeva.

Na smenu dodajte krem s puslicama, pulpu marakuje i hrskave puslice. Ovaj desert je nestrpljiv i ne održava se dobro ako stoji satima
Za decu:
ne
Za vegetarijance:
da
Kuvar: Hari Istvud