KORISTIMO SOPSTVENE KAO I KOLAČIĆE TREĆIH LICA KAKO BISMO UNAPREDILI SVOJE USLUGE, PERSONIZOVALI MARKETINŠKE PORUKE ZA VAS, KAO I ZAPAMTILI VAŠE PREFERENCE U VEZI SAJTA. UKOLIKO NASTAVITE DA KORISTITE SAJT PRIHVATATE KORIŠĆENJE KOLAČIĆA NA NAŠEM SAJTU. ZA VIŠE INFORMACIJA (NPR. O TOME KAKO DA ISKLJUČITE KOLAČIĆE) POSETITE NAŠU POLITIKU O KOLAČIĆIMA.

OK
advertisement
Prikaži naprednu pretraguSakrij naprednu pretragu

Tradicionalna tatar šnicla

Ocena 0/5
Meso stavite u zamrzivač na 30 minuta. Ohlađeno meso isecite na trakice, a zatim ga sitno naseckajte (ne sme da bude previše sitno, mora da zadrži teksturu).

Naseckajte kapare. Oljuštite i naseckajte vlašac. Kisele krastavce takođe sitno naseckajte. Peršun iskidajte i sitno naseckajte. Tataru dodajte žumanca, maslinovo ulje, vorčester sos, senf, tabasko, koncentrat paradajza, cvet soli i biber. Dodajte tri četvrtine kiselih krastavaca i tri četvrtine kapara i sve zajedno pažljivo promešajte.

Hleb zapecite da dobije boju.


Posluživanje

Tatar zagrabite i stavite u modlu na sredinu tanjira. Sklonite modlu, isto ponovite na ostalim tanjirima. Ukrasite s malo peršuna, kiselih krastavaca i kapara. Uz jelo poslužite zapečeni hleb.
Za decu:
ne
Za vegetarijance:
ne
Iz emisije:
Kuvar: Esti Stroker