• Brza musakaRecepti
  Brza musaka

  Ova musaka se priprema u pojedinačnim keramičkim posudama. Prženo mleveno meso raspoređuje se između dva sloja krompira. Preko se stavljaju jaja i jogurt i sve se posipa sirom.

 • Dva pečena pileta sa krompirom isečenim na tanke kriškeRecepti
  Dva pečena pileta sa krompirom isečenim na tanke kriške

  Najbolji način da se provede nedelja je uz pečenje, i kada su gladni tinejdžeri u kući, jedno pile nije dovoljno. Piletina uvek ima dobar odnos kvalitete i cene, ali treba kupiti iz slobodnog uzgoja....

 • Jagnjeća rebarca sa letnjim povrćemRecepti
  Jagnjeća rebarca sa letnjim povrćem

  Ovo je recept koji odgovara prolećnoj sezoni, kada je jagnjeće meso sveže, a ima i svežeg luka, krompira, špargle i mahuna. Prava gozba!

 • Pljeskavica – pečena na roštiljuRecepti
  Pljeskavica – pečena na roštilju

  "Steak haché" doslovno znači "narezana pljeskavica". Možete napraviti ove teleće ćuftice od čistog mlevenog mesa ili od mesa s više masnoće. Ćuftice se peku na roštilju i poslužuju se s karamelizovani...

 • Bezglutenska fokača sa maslinamaRecepti
  Bezglutenska fokača sa maslinama

  Pripremite bezglutensku fokaču sa maslinama prema receptu kuvara Luke Ćijana iz serije Lukin glavni sastojak na TV kanalu 24Kitchen.

 • Njoke sa gorgonzolom, slaninom i šafranomRecepti
  Njoke sa gorgonzolom, slaninom i šafranom

  Pripremite njoke sa gorgonzolom, slaninom i šafranom prema receptu kuvara Luke Ćijana iz serije Lukin glavni sastojak na TV kanalu 24Kitchen.

 • Bakalar sa kremom od belog luka, straćatela sirom i pršutom iz ParmeRecepti
  Bakalar sa kremom od belog luka, straćatela sirom i pršutom iz Parme

  Pripremite bakalara sa kremom od belog luka, straćatela sirom i pršutom iz Parme prema receptu kuvara Luke Ćijana iz serije Lukin glavni sastojak na TV kanalu 24Kitchen.

 • Malezijski pileći kariRecepti
  Malezijski pileći kari

  Pripremite malezijski pileći kari prema receptu kuvara Adama Lijava i Poa Linga iz serije Adam i Po: Malezija u Australiji na TV kanalu 24Kitchen.