• Brzi paprikaš sa krmenadlomRecepti
  Brzi paprikaš sa krmenadlom

  Ovaj recept za đuveč zaista će kuvarima uštedeti vreme. Prvo se prži povrće, a kotlet se kratko peče. Zatim se sve zajedno meša i peče.

 • Čorba od goveđe koleniceRecepti
  Čorba od goveđe kolenice

  Ovo je recept za tursku čorbu od goveđe kolenice. Meso se dobro skuva, a zatim se bujon procedi i zgušnjava s puterom, brašnom i svežim mlekom. Prava, ukusna čorba.

 • Pačetina sa mlincimaRecepti
  Pačetina sa mlincima

  Ovo je recept za pečenu patku. Premazuje se puterom i medom da bi se dobila hrskava kora. Pečena patka se servira sa kratko kuvanim mlincima.

 • Dva pečena pileta sa krompirom isečenim na tanke kriškeRecepti
  Dva pečena pileta sa krompirom isečenim na tanke kriške

  Najbolji način da se provede nedelja je uz pečenje, i kada su gladni tinejdžeri u kući, jedno pile nije dovoljno. Piletina uvek ima dobar odnos kvalitete i cene, ali treba kupiti iz slobodnog uzgoja....

 • Škampi sa belim lukom i čilijemRecepti
  Škampi sa belim lukom i čilijem

  “Gambas al Ajillo” je popularno špansko “tapas” jelo, koje može da bude i odlična večera tokom radne nedelje, kada se servira na tostu i sa salatom kao prilog. Ovo jelo je veoma ukusno i lako i brzo s...

 • Pecivo sa šunkom i sirom (u obliku venca)Recepti
  Pecivo sa šunkom i sirom (u obliku venca)

  Pripremite pecivo sa šunkom i sirom (u obliku venca) prema receptu kuvara Nadie Husein iz serije Nadijina omiljena porodična jela.

 • Paelja sa piletinom i škampimaRecepti
  Paelja sa piletinom i škampima

  Pripremite paelju sa piletinom i škampima prema receptu kuvara Lore i Stojana iz devetnaeste epizode emisije Prijatno, "Sveže, zeleno i hrskavo".

 • Domaća italijanska kobasica (salsiccia) sa paprikama i lukomRecepti
  Domaća italijanska kobasica (salsiccia) sa paprikama i lukom

  Pripremite domaću italijansku kobasicu (salsiccia) sa paprikama i lukom prema receptu kuvara Lore i Stojana iz osamnaeste epizode emisije Prijatno, "Poznato ali ipak drugačije".