• Lenja pita od višanjaRecepti
  Lenja pita od višanja

  Klafuti s višnjama je idealan recept za pripremu u sezoni trešanja. Ovo je kolač koji se priprema vrlo jednostavno - voće se slaže na dno kalupa i prelije se smesom od jaja, svežeg mleka, šećera i bra...

 • Tart od badema i malinaRecepti
  Tart od badema i malina

  Ovo je recept za nežni tart s malinama, koje mogu biti zamijenjene i drugim vrstama sezonskog voća. Testo za osnovu, kao i krem, su od brašna, mlevenih badema, jaja i maslaca.

 • Ljutkaste ostrige sa ostrva "Bruny" sa kiselim krastavcemRecepti
  Ljutkaste ostrige sa ostrva "Bruny" sa kiselim krastavcem

  Ko može da odoli jelu koje je sa mrvicama, prženo i posuto hrskavim čilijem, belim i crnim lukom? Posebno ako je sa dodatkom ukusa kiselog krastavca. 

 • Betsini skounsi sa rabarbarom i pavlakom sa malinamaRecepti
  Betsini skounsi sa rabarbarom i pavlakom sa malinama

  Skounsi u obliku malih palačinki nisu nepoznati kao što se čini na prvi pogled. Zovu se i “pikelet” i zbog svoje male veličine lakše je pojesti nekoliko naslaganih skounsa, nego naslaganih palačinaka....

 • Roti lepinja sa karipskom bundevom i leblebijamaRecepti
  Roti lepinja sa karipskom bundevom i leblebijama

  Na Karibima, mogu se kupiti ukusne roti lepinje od prodavaca na plaži. Nema ništa lepše od sedenja na plaži tokom zalaska sunca, uz ukusan roti i rum punč ili hladno pivo! 

 • Pržene njoke sa dimljenim sirom "scamorza"Recepti
  Pržene njoke sa dimljenim sirom "scamorza"

  Pripremite pržene njoke sa dimljenim sirom "scamorza" prema receptu kuvara Luke Ćijana iz serije Lukin glavni sastojak na TV kanalu 24Kitchen.

 • Njoke sa gorgonzolom, slaninom i šafranomRecepti
  Njoke sa gorgonzolom, slaninom i šafranom

  Pripremite njoke sa gorgonzolom, slaninom i šafranom prema receptu kuvara Luke Ćijana iz serije Lukin glavni sastojak na TV kanalu 24Kitchen.

 • "Cavatelli" testenina sa crnim maslinama i rikotomRecepti
  "Cavatelli" testenina sa crnim maslinama i rikotom

  Pripremite "Cavatelli" testeninu sa crnim maslinama i rikotom prema receptu kuvara Luke Ćijana iz serije Lukin glavni sastojak na TV kanalu 24Kitchen.