KORISTIMO SOPSTVENE KAO I KOLAČIĆE TREĆIH LICA KAKO BISMO UNAPREDILI SVOJE USLUGE, PERSONIZOVALI MARKETINŠKE PORUKE ZA VAS, KAO I ZAPAMTILI VAŠE PREFERENCE U VEZI SAJTA. UKOLIKO NASTAVITE DA KORISTITE SAJT PRIHVATATE KORIŠĆENJE KOLAČIĆA NA NAŠEM SAJTU. ZA VIŠE INFORMACIJA (NPR. O TOME KAKO DA ISKLJUČITE KOLAČIĆE) POSETITE NAŠU POLITIKU O KOLAČIĆIMA.

OK
advertisement

Rejčel Alen: Laki obroci

Voljena kuvarica vraća se svojim korenima i pokazuje nam svoj život kao nikada do sada. Ona deli tajne opuštenog kuvanja u svom domu na irskom primorju.

U ovom prelepom i opuštenom serijalu, Rejčel nam pokazuje svoj život i deli svoju strast, stručnost i ideje, kao i ideje svojih prijatelja i porodice, kroz priče zasnovane na prelepim lokacijama snimljenim oko njenog doma u Bejlikotonu u Irskoj.

Bez obzira na to da li radi kao majka i ispituje svoje recepte na lokalnoj zajednici ili prikuplja sastojke od omiljenih dobavljača, Rejčel otkriva tajne svog pristupa ukusnoj i jednostavnoj hrani, savršenoj za haotične živote koji vodimo. Svaka emisija prikazuje tri inspirativna recepta.