KORISTIMO SOPSTVENE KAO I KOLAČIĆE TREĆIH LICA KAKO BISMO UNAPREDILI SVOJE USLUGE, PERSONIZOVALI MARKETINŠKE PORUKE ZA VAS, KAO I ZAPAMTILI VAŠE PREFERENCE U VEZI SAJTA. UKOLIKO NASTAVITE DA KORISTITE SAJT PRIHVATATE KORIŠĆENJE KOLAČIĆA NA NAŠEM SAJTU. ZA VIŠE INFORMACIJA (NPR. O TOME KAKO DA ISKLJUČITE KOLAČIĆE) POSETITE NAŠU POLITIKU O KOLAČIĆIMA.

OK
advertisement

Rejčel Alen: Samo slatko

"Rejčel Alen u ovoj novoj i sjajnoj seriji u svom domu udovoljava svojoj strasti, a i našoj, za slatkim stvarima.

Među njenim recptima za deserte, torte i konditorske slatkiše naći će se od završnica gala večera do impresivnih slatkiša za čajanke uključujući i neodoljive poslastice za decu koje su podjednako primamljive i odraslima!

Rejčel će pokazati kako malim promenama u klasičnim receptima i najtradicionalniji deserti mogu dobiti novu primamljivu čar. Otkriće kako čak i poslastice u kućnoj radinosti mogu zamutiti naša čula ukusa i povesti ih do dalekih zemalja, a otkriće nam i neke tajne slatkog stvaranja koje bi posramile i Vilija Vonku!

Nemojte brinuti kako da i sami napravite ove slasne zalogaje kod kuće pošto će svaka epizoda sadržati tajnu zanata uz svaki recept, snimljenu u poznatoj Belimalo školi kuvanja. U njima Rejčel deli profesionalne tehnike osmišljene da pomognu svakome da postigne savršene rezultate.

Rejčel putuje po zemlji i sreće se s ljudima sa usko specijalizovanim veštinama od kojih dobija posebne savete, od proizvođača sladoleda, ručno pravljenih kuvanih slatk...

Najnoviji recepti