KORISTIMO SOPSTVENE KAO I KOLAČIĆE TREĆIH LICA KAKO BISMO UNAPREDILI SVOJE USLUGE, PERSONIZOVALI MARKETINŠKE PORUKE ZA VAS, KAO I ZAPAMTILI VAŠE PREFERENCE U VEZI SAJTA. UKOLIKO NASTAVITE DA KORISTITE SAJT PRIHVATATE KORIŠĆENJE KOLAČIĆA NA NAŠEM SAJTU. ZA VIŠE INFORMACIJA (NPR. O TOME KAKO DA ISKLJUČITE KOLAČIĆE) POSETITE NAŠU POLITIKU O KOLAČIĆIMA.

OK
advertisement

Roštiljska turneja s Primožem

Primoža Dolničara već poznajemo iz emisija “Od bašte do trpeze” i “U huhinji sa Primožem”. Gledali smo ga kako putuje Slovenijom i predstavlja različite krajeve zemlje i njihove kulinarske specifičnosti, a sada je ponovo spakovao kofere!

Ovog puta će nas odvesti na putovanje preko Balkana – od Slovenije, preko Hrvatske i Bosne, do Srbije u potrazi za najboljim roštiljskim specijalitetima.

On će se sastati sa zanimljivim domaćinima na svakoj lokaciji i zajedno sa svakim od njih pripremiti tipičan tradicionalni roštilj za tu regiju. Takođe će predstaviti tradicionalne običaje vezane za hranu sa roštilja i pripremu. Mi ćemo moći da uživamo i scenama pripreme roštilja u izvanrednom okruženju koja nudi Balkan.

Najnoviji recepti