KORISTIMO SOPSTVENE KAO I KOLAČIĆE TREĆIH LICA KAKO BISMO UNAPREDILI SVOJE USLUGE, PERSONIZOVALI MARKETINŠKE PORUKE ZA VAS, KAO I ZAPAMTILI VAŠE PREFERENCE U VEZI SAJTA. UKOLIKO NASTAVITE DA KORISTITE SAJT PRIHVATATE KORIŠĆENJE KOLAČIĆA NA NAŠEM SAJTU. ZA VIŠE INFORMACIJA (NPR. O TOME KAKO DA ISKLJUČITE KOLAČIĆE) POSETITE NAŠU POLITIKU O KOLAČIĆIMA.

OK
advertisement

Sarini istanbulski specijaliteti

Kuvarica i autor Sara La Fontejn vraća se na putovanje bi da istražila kulinarsku i kulturološku srž Istanbula. Istanbul je neverovatan grad koji trenutno fascinira gastronomski svet. Sara želi da nauči kako se hrana, kultura i nasleđe spajaju u jedno u srcu savremenog Istanbula. Saznaće šta je potrebno da bi se kuvalo i jelo kao pravi Istanbulac.

Sara kreće na putovanje da vidi, čuje, omiriše i oseti ukus ovog neverovatnog grada. Pratimo je po bazarima i zanimljivim restoranima dok se sreće sa kuvarima, zaljubljenicima u modu i stilistima za hranu. Od svake epizode kreće voda na usta, dok posmatramo Saru u kuhinji, gde pravi slana i slatka jela inspirisana svojim putovanjima.