KORISTIMO SOPSTVENE KAO I KOLAČIĆE TREĆIH LICA KAKO BISMO UNAPREDILI SVOJE USLUGE, PERSONIZOVALI MARKETINŠKE PORUKE ZA VAS, KAO I ZAPAMTILI VAŠE PREFERENCE U VEZI SAJTA. UKOLIKO NASTAVITE DA KORISTITE SAJT PRIHVATATE KORIŠĆENJE KOLAČIĆA NA NAŠEM SAJTU. ZA VIŠE INFORMACIJA (NPR. O TOME KAKO DA ISKLJUČITE KOLAČIĆE) POSETITE NAŠU POLITIKU O KOLAČIĆIMA.

OK
advertisement
Prikaži naprednu pretraguSakrij naprednu pretragu

Testenina sa čilijem i krabom

Ocena 0/5
Staviti šerpu sa vodom na jaku vatru da provri. Začiniti solju i ubaciti testeninu. Kuvati prema uputstvu na pakovanju tako da bude kuvana al dente, zatim ocediti.

Dok se testenina kuva, na umerenoj vatri zagrejati ulje u tiganju koji se ne lepi. Dodati beli luk i čili pahuljice i pržiti otprilike 2 minuta, zatim dodati paradajz i vino i sačekati da provri.

Kuvati 10 minuta, zatim umešati meso raka, pavlaku, mesnati deo limuna i kapar. Pustiti da sos vri 2–3 minuta, zatim ubaciti testeninu.

Mešati dok testenina ne bude dobro natopljena, zatim servirati velike porcije na zagrejanim tanjirima, garnirati peršunom i poprskati ekstradevičanskim maslinovim uljem.


Za decu: ne
Za vegetarijance: ne
Kuvar: Donal Skehan