KORISTIMO SOPSTVENE KAO I KOLAČIĆE TREĆIH LICA KAKO BISMO UNAPREDILI SVOJE USLUGE, PERSONIZOVALI MARKETINŠKE PORUKE ZA VAS, KAO I ZAPAMTILI VAŠE PREFERENCE U VEZI SAJTA. UKOLIKO NASTAVITE DA KORISTITE SAJT PRIHVATATE KORIŠĆENJE KOLAČIĆA NA NAŠEM SAJTU. ZA VIŠE INFORMACIJA (NPR. O TOME KAKO DA ISKLJUČITE KOLAČIĆE) POSETITE NAŠU POLITIKU O KOLAČIĆIMA.

OK
advertisement
Prikaži naprednu pretraguSakrij naprednu pretragu

Roz Đerbi sa školjkama

Ocena 0/5
Properite školjke u povećoj količini vode i bacite one školjke koje su se već otvorile. Isecite korijander na sitne komade.

Za potrebe harise istisnite beli luk kroz presu. Pomešajte harisu zajedno s crnim biberom, tri četvrtine korijandera, belim lukom, kurkumom, pasiranim paradajzom i solju.

Isecite praziluk na tanke kolutove. Pomešajte pirinač s graškom, nanom, mešavinom začina i prazilukom. Začinjeni pirinač kuvajte jedno 30 minuta na pari ili u poklopljenom loncu za pripremu kuskusa. Ubacite školjke i pospite ih ostatkom korijandera i malo soli. Još jednom prokuvajte pirinač na pari, u poklopljenom loncu. Kuvajte ga otprilike 5 minuta ili dok se školjke ne otvore.


Za decu: ne
Za vegetarijance: ne
Iz emisije:
Kuvar: Džon Gerdsen