KORISTIMO SOPSTVENE KAO I KOLAČIĆE TREĆIH LICA KAKO BISMO UNAPREDILI SVOJE USLUGE, PERSONIZOVALI MARKETINŠKE PORUKE ZA VAS, KAO I ZAPAMTILI VAŠE PREFERENCE U VEZI SAJTA. UKOLIKO NASTAVITE DA KORISTITE SAJT PRIHVATATE KORIŠĆENJE KOLAČIĆA NA NAŠEM SAJTU. ZA VIŠE INFORMACIJA (NPR. O TOME KAKO DA ISKLJUČITE KOLAČIĆE) POSETITE NAŠU POLITIKU O KOLAČIĆIMA.

OK
advertisement

Silvija Koloka i italijanska kuhinja

Silvija Koloka posećuje tri oblasti Italije koje su drage njenom srcu, Abruco, Le Marke i Molize, da bi ponovo otkrila „cucinapovera“, pripremu zdrave hrane koja greje srce i dostupna je svima.

Silvija se u svakoj epizodi sastaje sa meštanima, kuva u njihovim kuhinjama i dozvoljava gledaocima da zavire u pravu italijansku tajnu „la dolce vita“. Silvija se susreće sa kuvarima koji dele sa njom kulinarska uživanja i odvodi nas da upoznamo njenu porodicu da bismo živeli, disali i jeli poput običnih Italijana.

Sa razglednicama na kojima su pice, rimske ruševine, sela na planinama i drevne tradicije ribara, emisija „Silvija Koloka i italijanska kuhinja“ nije samo emisija o kuvanju, već i gozba za oči za svakog putnika u fotelji.

Iskusite svež pristup hrani: spremajte italijansku hranu kao pravi Italijan.

Najnoviji recepti