KORISTIMO SOPSTVENE KAO I KOLAČIĆE TREĆIH LICA KAKO BISMO UNAPREDILI SVOJE USLUGE, PERSONIZOVALI MARKETINŠKE PORUKE ZA VAS, KAO I ZAPAMTILI VAŠE PREFERENCE U VEZI SAJTA. UKOLIKO NASTAVITE DA KORISTITE SAJT PRIHVATATE KORIŠĆENJE KOLAČIĆA NA NAŠEM SAJTU. ZA VIŠE INFORMACIJA (NPR. O TOME KAKO DA ISKLJUČITE KOLAČIĆE) POSETITE NAŠU POLITIKU O KOLAČIĆIMA.

OK
advertisement

Slasna gospođica Dal

Simpatična Sofi Dal donosi svoje kulinarske veštine na kanal 24Kitchen u šestodelnoj kulinarskoj emisiji u kojoj je spojila svoj pripovedački talenat sa svežim, primamljivim receptima.

Za Sofi, hrana i osećanja su neraskidivo povezani. Tema svake epizoda je emocija: romantičnost, nostalgija, bežanje od stvarnosti...

Sa hranom kao eksponatom, ona ponovo posećuje draga mesta i otkriva lični pečat iza svakog svog recepta. Na kamenitoj plaži Saseksa, na kojoj se igrala kao dete ili na skrivenom gradskom groblju sa porukama o večnoj ljubavi, Sofi se priseća trenutaka koji su oblikovali njen pristup hrani. Sofin neobičan i jedinstven pristup kuvanju čini seriju pravom gozbom. Ona je otvorena, duhovita i govori pravo iz srca.

Najnoviji recepti