KORISTIMO SOPSTVENE KAO I KOLAČIĆE TREĆIH LICA KAKO BISMO UNAPREDILI SVOJE USLUGE, PERSONIZOVALI MARKETINŠKE PORUKE ZA VAS, KAO I ZAPAMTILI VAŠE PREFERENCE U VEZI SAJTA. UKOLIKO NASTAVITE DA KORISTITE SAJT PRIHVATATE KORIŠĆENJE KOLAČIĆA NA NAŠEM SAJTU. ZA VIŠE INFORMACIJA (NPR. O TOME KAKO DA ISKLJUČITE KOLAČIĆE) POSETITE NAŠU POLITIKU O KOLAČIĆIMA.

OK
advertisement

Svakodnevna kuhinja Rejčel Alen

Rejčel Alen nije strastvena samo kad je u pitanju hrana, već je i veoma zauzeta majka koja se trudi da dokaže da svako može da priprema divne obroke, čak i kad nema dovoljno vremena ili novca.

Ona čvrsto veruje da s pravim sastojcima i malo umeća možete da jedete dobro, ali i da živite dobro. Prikazujući sjajne recepte koji su pripremljeni sa štedljivošću, održivošću, brigom za zdravlje i malo kuhinjskog lukavstva, ova serija od koje ide voda na usta osmišljena je tako da pomogne ljudima da izvuku više iz onoga što kupuju i kuvaju, kao i da na najbolji način iskoriste vreme provedeno u kuhinji.

„Svakodnevna kuhinja Rejčel Alen“ daje fascinantan uvid u život popularnog kuvara, dok sa nama deli svoju strast prema izvrsnoj hrani koja je savršena za svakodnevni život.

Najnoviji recepti