KORISTIMO SOPSTVENE KAO I KOLAČIĆE TREĆIH LICA KAKO BISMO UNAPREDILI SVOJE USLUGE, PERSONIZOVALI MARKETINŠKE PORUKE ZA VAS, KAO I ZAPAMTILI VAŠE PREFERENCE U VEZI SAJTA. UKOLIKO NASTAVITE DA KORISTITE SAJT PRIHVATATE KORIŠĆENJE KOLAČIĆA NA NAŠEM SAJTU. ZA VIŠE INFORMACIJA (NPR. O TOME KAKO DA ISKLJUČITE KOLAČIĆE) POSETITE NAŠU POLITIKU O KOLAČIĆIMA.

OK
advertisement

Tajni svet mesa

Ejdrijan Ričardson (Momački vikend) je čuveni vlasnik restorana i autor kulinarskog bestselera sa jednostavnim naslovom „Meso“. On sam suši meso, pravi kobasice i salame, i u suštini zna sve što treba da se zna o mesu: kako da ga odaberete, sečete, pripremate i jedete.

Ejdrijan se sakrio od dosadnih vegetarijanaca i njihovih prijatelja vegana da bi se postarao da tajne o nekim od najčuvenijih svetskih mesnih jela budu sačuvane za potomstvo i prenete na sledeću generaciju.

Ova serija nije samo za mesoždere, već za svakoga ko želi da dobije više (i sa boljim ukusom) gvožđa u svojoj ishrani! Na radost mesoždera, otkrivena su najbolja svetska jela od mesa!

Najnoviji recepti