KORISTIMO SOPSTVENE KAO I KOLAČIĆE TREĆIH LICA KAKO BISMO UNAPREDILI SVOJE USLUGE, PERSONIZOVALI MARKETINŠKE PORUKE ZA VAS, KAO I ZAPAMTILI VAŠE PREFERENCE U VEZI SAJTA. UKOLIKO NASTAVITE DA KORISTITE SAJT PRIHVATATE KORIŠĆENJE KOLAČIĆA NA NAŠEM SAJTU. ZA VIŠE INFORMACIJA (NPR. O TOME KAKO DA ISKLJUČITE KOLAČIĆE) POSETITE NAŠU POLITIKU O KOLAČIĆIMA.

OK
advertisement

Tvist Džejmija Olivera

Serijal spaja kulturu i stil londonskih ulica sa interesantnim ličnostima i prijatnom hranom. Od pijaca, preko kućnih žurki, do sopstvene kuhinje, Džejmi Oliver priprema svežu, jednostavnu hranu za dobar provod sa porodicom i prijateljima.

Džejmi Oliver u svom „tvistu“ radi ono što najviše voli – kuva za svoje prijatelje. On se upoznaje sa različitim ljudima iz celog sveta i poziva ih u svoj stan kako bi im pripremio jelo koje nikad neće zaboraviti, ali i kako bi im odgovorio na neka kulinarska pitanja. Imaćemo priliku da vidimo Džejmija kako obilazi svoje omiljene prodavnice dok nam objašnjava na šta treba obratiti pažnju kada kupujemo svoju omiljenu hranu. Žurka može da počne!