KORISTIMO SOPSTVENE KAO I KOLAČIĆE TREĆIH LICA KAKO BISMO UNAPREDILI SVOJE USLUGE, PERSONIZOVALI MARKETINŠKE PORUKE ZA VAS, KAO I ZAPAMTILI VAŠE PREFERENCE U VEZI SAJTA. UKOLIKO NASTAVITE DA KORISTITE SAJT PRIHVATATE KORIŠĆENJE KOLAČIĆA NA NAŠEM SAJTU. ZA VIŠE INFORMACIJA (NPR. O TOME KAKO DA ISKLJUČITE KOLAČIĆE) POSETITE NAŠU POLITIKU O KOLAČIĆIMA.

OK
advertisement

U Hestonovom svetu

Ova jedinstvena serija televizije SBS uspela je da zaviri u najneobičniji restoran na svetu i u život i um njegovog osnivača Hestona Blumentala tokom perioda izuzetne promene u svetski poznatom restoranu „Debela patka“. Heston Blumental je stvorio kulinarski svet magije i čuda kakav ne postoji nigde na planeti. Njegovi restorani i kreativni projekti su definisali nove nivoe kulinarskih uspeha i uveli potpuno nov pogled na hranu. Međutim, njegov svet će se suočiti sa do sad neviđenim izazovom... Njegov glavni restoran, njegov ponos i dika, „Debela patka“, sprema se da migrira. Heston će ceo svoj restoran, osoblje i objekte, preseliti 16.900 kilometara daleko u Melburn u Australiji! Tamo će pokušati da otvori restoran, ali i da sedam meseci uspešno rukovodi celom operacijom s hranom u novoj zemlji.

Nijedan restoran s 3 Mišelinove zvezdice nikada nije pokušao da ostvari tako hrabar podvig i niko ne zna hoće li to upaliti. Ova dokumentarna serija će godinu dana pratiti njegovu izvanrednu avanturu.