Koristimo kolačiće kako bismo unapredili korisničko iskustvo, personalizovali oglase koji nse prikazuju i zapamtili vaše preferencije na sajtu. Ukoliko nastavite s pregledanjem sajta smatramo da ste prihvatili korišćenje kolačića na našem sajtu. Za više informacija (npr. o tome kako da isključite kolačiće, molimo vas da posetite stranicu .

OK
advertisement

U kuhinji s Primožem

Primoža već poznajemo kao šefa iz emisije Od bašte do trpeze u kojoj putuje Slovenijom i uz pomoć svoje portabl kuhinje predstavlja kulinarske regione zemlje. U toj emisiji, Primož je upoznao gledaoce s tradicionalnom kuhinjom Slovenije na jedan moderan način koristeći razne originalne sastojke uzgajane lokalno.

Ovog puta potpuno nova emisija, U kuhinji s Primožem, snimana je u njegovom kulinarskom studiju. U opuštenoj i udobnoj atmosferi, Primož će spremati jela koja odgovaraju toplijim prolećnim i letnjim danima, ponovo koristeći sezonske i lokalne sastojke. Dok bude kuvao podeliće s gledaocima par kulinarskih saveta i trikova otkrivajući tajne kako da kuvate s lakoćom i uživanjem.

Sveži sezonski sastojci ostaju njegov potpis.