KORISTIMO SOPSTVENE KAO I KOLAČIĆE TREĆIH LICA KAKO BISMO UNAPREDILI SVOJE USLUGE, PERSONIZOVALI MARKETINŠKE PORUKE ZA VAS, KAO I ZAPAMTILI VAŠE PREFERENCE U VEZI SAJTA. UKOLIKO NASTAVITE DA KORISTITE SAJT PRIHVATATE KORIŠĆENJE KOLAČIĆA NA NAŠEM SAJTU. ZA VIŠE INFORMACIJA (NPR. O TOME KAKO DA ISKLJUČITE KOLAČIĆE) POSETITE NAŠU POLITIKU O KOLAČIĆIMA.

OK
advertisement

U kuhinji s Primožem

Primoža već poznajemo kao šefa iz emisije Od bašte do trpeze u kojoj putuje Slovenijom i uz pomoć svoje portabl kuhinje predstavlja kulinarske regione zemlje. U toj emisiji, Primož je upoznao gledaoce s tradicionalnom kuhinjom Slovenije na jedan moderan način koristeći razne originalne sastojke uzgajane lokalno.

Ovog puta potpuno nova emisija, U kuhinji s Primožem, snimana je u njegovom kulinarskom studiju. U opuštenoj i udobnoj atmosferi, Primož će spremati jela koja odgovaraju toplijim prolećnim i letnjim danima, ponovo koristeći sezonske i lokalne sastojke. Dok bude kuvao podeliće s gledaocima par kulinarskih saveta i trikova otkrivajući tajne kako da kuvate s lakoćom i uživanjem.

Sveži sezonski sastojci ostaju njegov potpis.

Najnoviji recepti