©National Geographic
Ukusi Italije

Sinopsis

Avanturističko istraživanje ukusne italijanske hrane. Ovaj jedinstveni kulinarski i putopisni serijal otkriće stranu Italije koju su retki videli. Serijal otkriva ukusna jela koja se dosta razlikuju od klasičnih pica i testenine.

Epizode

Sezona1
 • 1

  Luka

  +

  Voditeljka i kuvarica Niša Katona kreće na putovanje po Italiji kako bi otkrila skrivene dragulje kulinarstva. Ovaj serijal o kuvanju i putovanjima prikazaće drugačiju stranu Italije jelima koja prevazilaze klasičnu testeninu i picu.

 • 2

  Sulmona

  +

  Voditeljka i kuvarica Niša Katona kreće na putovanje po Italiji kako bi otkrila skrivene dragulje kulinarstva. U ovoj epizodi Niša istražuje grad Luku i istražuje regionalne specijalitete. Zatim koristi ove sastojke u pripremi jagnjećeg kebaba.

 • 3

  Livorno

  +

  Voditeljka Niša Katona kreće na putovanje po Italiji kako bi otkrila skrivene dragulje kulinarstva. Sledeća destinacija je grad Livorno, gde će Niša istražiti kulturu pripreme morskih plodova u čorbi kaćućio i posetiti lokalnu riblju pijacu.

 • 4

  Kampobaso

  +

  Niša Katona kreće na putovanje po Italiji kako bi otkrila skrivene dragulje lokalnog kulinarstva. U ovoj epizodi istražujemo istorijski grad Kampobaso i njegova drevna jela, uvijene sireve i pohovanu svinjsku šniclu.

 • 5

  Orvijeto

  +

  Niša Katona kreće na putovanje po Italiji kako bi otkrila skrivene dragulje lokalnog kulinarstva. U ovoj epizodi Niša istražuje prelepi grad Orvijeto, koji je dragulj među planinama, i pronalazi inspiraciju u lokalnim jelima.

 • 6

  Bari

  +

  Niša Katona kreće na putovanje po Italiji kako bi otkrila skrivene dragulje lokalnog kulinarstva. U Bariju, Niša otkriva porodične recepte stare više od četiri veka!

 • 7

  Viterbo

  +

  Niša Katona kreće na putovanje po Italiji kako bi otkrila skrivene dragulje lokalnog kulinarstva. Viterbo je odlična destinacija za svakog ljubitelja svinjetine i ovde Niša pronalazi inspiraciju za nova jela.

 • 8

  Leće

  +

  Niša Katona kreće na putovanje po Italiji kako bi otkrila skrivene dragulje lokalnog kulinarstva. Kulinarska remek-dela iz Lečea inspirišu Nišu da pripremi svinjske pljeskavice i usput stekne nove prijatelje.

 • 9

  Sirakuza

  +

  Niša Katona kreće na putovanje po Italiji kako bi otkrila skrivene dragulje lokalnog kulinarstva. Od morskih ježeva do muskata, Sirakuza ima mnogo više da ponudi od obične testenine i pice.

 • 10

  Katanija

  +

  Niša Katona kreće na putovanje po Italiji kako bi otkrila skrivene dragulje lokalnog kulinarstva. Katanija, na jugozapadnoj obali Italije, prepuna je kulinarskih lepota.