Koristimo kolačiće kako bismo unapredili korisničko iskustvo, personalizovali oglase koji nse prikazuju i zapamtili vaše preferencije na sajtu. Ukoliko nastavite s pregledanjem sajta smatramo da ste prihvatili korišćenje kolačića na našem sajtu. Za više informacija (npr. o tome kako da isključite kolačiće, molimo vas da posetite stranicu .

OK
advertisement

Veliki britanski jelovnik

Svetski priznati kuvari iz cele zemlje ponovo će naoštriti svoje noževe i usavršiti svoje jelovnike dok se pripremaju za bitku u najduže prikazivanoj i najvoljenijoj britanskoj seriji kulinarskih takmičenja ‒ „Velikom britanskom jelovniku“.

Tokom protekle decenije, „Veliki britanski jelovnik“ je postao reper za najbolju hranu koju Britanija može da ponudi. Stotine najboljih britanskih kuvara je inspirisano da u duhu takmičenja pomeri granice gastronomije i iskoristili su priliku da predstave svoje regije i osvoje mesto na jelovniku koji se nudi specijalnim gostima na prestižnom banketu.

U dvanaestoj sezoni serije ’Veliki britanski jelovnik’, kuvari imaju izazov da osmisle jela koja će obeležiti 140 godina Teniskog turnira u Vimbldonu i proslaviti ukus leta. To je prilika za uživanje u neverovatnim ukusima, mirisima i bojama godišnjeg doba koje je svima omiljeno i za odavanje počasti događaju koji je sinonim za letnju sezonu.

Kuvari usput istražuju tradicije takmičenja i odaju počast igračima koji su učinili da taj sportski događaj postane čuven. Sudijama će se pridružiti gosti, m...