KORISTIMO SOPSTVENE KAO I KOLAČIĆE TREĆIH LICA KAKO BISMO UNAPREDILI SVOJE USLUGE, PERSONIZOVALI MARKETINŠKE PORUKE ZA VAS, KAO I ZAPAMTILI VAŠE PREFERENCE U VEZI SAJTA. UKOLIKO NASTAVITE DA KORISTITE SAJT PRIHVATATE KORIŠĆENJE KOLAČIĆA NA NAŠEM SAJTU. ZA VIŠE INFORMACIJA (NPR. O TOME KAKO DA ISKLJUČITE KOLAČIĆE) POSETITE NAŠU POLITIKU O KOLAČIĆIMA.

OK
advertisement

Veliki britanski jelovnik

Svetski priznati kuvari iz cele zemlje ponovo će naoštriti svoje noževe i usavršiti svoje jelovnike dok se pripremaju za bitku u najduže prikazivanoj i najvoljenijoj britanskoj seriji kulinarskih takmičenja ‒ „Velikom britanskom jelovniku“.

Tokom protekle decenije, „Veliki britanski jelovnik“ je postao reper za najbolju hranu koju Britanija može da ponudi. Stotine najboljih britanskih kuvara je inspirisano da u duhu takmičenja pomeri granice gastronomije i iskoristili su priliku da predstave svoje regije i osvoje mesto na jelovniku koji se nudi specijalnim gostima na prestižnom banketu.

U dvanaestoj sezoni serije ’Veliki britanski jelovnik’, kuvari imaju izazov da osmisle jela koja će obeležiti 140 godina Teniskog turnira u Vimbldonu i proslaviti ukus leta. To je prilika za uživanje u neverovatnim ukusima, mirisima i bojama godišnjeg doba koje je svima omiljeno i za odavanje počasti događaju koji je sinonim za letnju sezonu.

Kuvari usput istražuju tradicije takmičenja i odaju počast igračima koji su učinili da taj sportski događaj postane čuven. Sudijama će se pridružiti gosti, m...