Koristimo kolačiće kako bismo unapredili korisničko iskustvo, personalizovali oglase koji nse prikazuju i zapamtili vaše preferencije na sajtu. Ukoliko nastavite s pregledanjem sajta smatramo da ste prihvatili korišćenje kolačića na našem sajtu. Za više informacija (npr. o tome kako da isključite kolačiće, molimo vas da posetite stranicu .

OK
advertisement

Vidimo se u kuhinji

Hazer Amani poziva gledaoce u svoju kuhinju da bi im pomogao da se pripreme za sve moguće prilike u kojima će morati da kuvaju za prijatelje i porodicu.

Kuhinja ovog svestranog i energičnog kuvara sadrži mnogobrojna jela iz svih krajeva sveta, a među njima su i fahita i baklava. Bilo da su u pitanju jela za slavne, gozbe za velike mečeve ili poslastice za decu, Hazer pokazuje da je kuvanje još zabavnije kad kuvate za voljene osobe.

Hazer Amani je kordon blu kuvar koji je proputovao svet i danas kombinuje svoje veštine sa turskim i persijskim uticajima kao glavni kuvar u vodećem restoranu u Istanbulu. Bilo da ste kuhinjski čarobnjak ili potpuni početnik, koristeći ove fantastične kombinacije sastojaka i trikove za uštedu vremena, čak i oni sa najmanje vremena mogu da pripreme obrok koji će sve oboriti s nogu.